Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Puheenaiheet

Resepti: helppo yakitori

Helsinkiläisten rakastaman Umeshu-ravintolan keittiöpäällikkö Toni Munde paljasti meille helpon yakitori-vartaan ohjeen.

26.11.2014 Mondo

Yakitori

kuudelle 8 broilerin koipireittä 10–15 bambuvarrasta Tare-kastike 1 punainen chili 2 valkosipulinkynttä pieni pala inkivääriä 1 dl soijaa 1 dl miriniä (makea riisiviini) 1 dl ruokosokeria 1 dl vettä 0,5 dl riisiviinietikkaa Tarjoiluun 1 pnt kevätsipulia tai pala purjoa

1. Hienonna chili, valkosipuli ja inkivääri. Sekoita kaikki kastikeainekset kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kastike on tiivistynyt noin puoleen. 2. Poista broilerinkoivista luut ja pilko liha ronskeiksi kuutioiksi (2 × 2 cm). Marinoi lihaa kastikkeessa yön yli. 3. Laita lihakuutiot vartaisiin ja grillaa ne kypsiksi hiiligrillissä. Voit myös paistaa ne keskilämmöllä paistinpannulla. Valele vartaita kastikkeella koko kypsennyksen ajan. 4. Tarjoile kanavartaat hienonnetun kevätsipulin tai purjon kanssa.

 Toni Munde on japanilaisen Umeshu-ravintolan keittiöpäällikkö.

Seuraa Apu360:n WhatsApp-kanavaa

Koska jokaisella tarinalla on merkitystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt