Tuulilasi

Peugeot uusi 308:n kokonaan

Peugeot uusi 308:n kokonaan
Peugeot-malliston kestosuosikki ja julkistamisvuotensa Euroopan Vuoden Auto - Car of the Year, Peugeot 308, on päivittynyt.

Uudistuksen myötä Peugeot 308:n iCockpit® -ohjaamo on saanut modernin, monipuolisesti räätälöitävän 10” digitaalisen mittariston, aiempaa kattavamman varustelun sekä uusia ulkovärejä.

Malliston ennakkohinnat sekä päivittyneet varusteversiot on nyt julkaistu.

Uudistuneet Peugeot T 308 ja 308 SW sisältävät heti edukkaimmasta Active-versiosta lähtien vakiona mm. uuden digitaalisen mittariston, audiojärjestelmän 9,7” kosketusnäytöllä, automaattisen kaksialueilmastoinnin, vakionopeuden säätimen, Mirror Screen -toiminnon, Pack Safetyn (sis. kuljettajan vireystilan valvonnan, kaukovaloavustimen, kaistavahdin sekä nopeusrajoitusliikennemerkkien tunnistuksen), 16” kevytmetallivanteet sekä pysäköintitutkan takana.

Allure-versioissa on Active-varustelun lisäksi vakiona mm. avaimeton lukitus ja käynnistys, pysäköintitutka edessä ja takana, Visio Park 180˚-peruutuskamera, mukautuva vakionopeuden säädin, navigointijärjestelmä, Dynamic-etuistuimet, Pack Safety Plus -paketin tuomat aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä ja törmäysvaroitin sekä 16” kevytmetallivanteet. SW-mallissa on Allure-versiossa vakiona lisäksi kattokaiteet.

GT-varustetason myötä Allure-varustelu täydentyy vielä mm. 17” Rubis-kevytmetallivantein, Peugeot Full LED Technology -ajovaloin sekä hierovin etuistuimin. Uutuutena GT-varustetasoon on saatavana Black Pack -varustelu, joka muuttaa useat muotoiluelementit tummaan sävyyn.

Ulkovärivaihtoehdot ovat lisääntyneet uudella Vertigo Blue -värillä, joka on aiemmin nähty uusissa 208- ja 2008-malleissa. Uudistuksen myötä perusväriksi on vaihtunut raikas Ice Pack White.

Moottorivaihtoehtoina ovat tehokkaat PureTech 130 joko manuaali- tai EAT8-automaattivaihteistolla sekä Euro 6.3 -päivityksen saanut BlueHDi 130, jonka yhteydessä on aina EAT8-automaattivaihteisto.

Syyskuun lopusta alkaen Peugeot juhlii näyttävästi 210-vuotispäiväänsä. Juhlan kunniaksi myös 308:n hinnasto sisältää kattavasti varustellut ja houkuttelevasti hinnoitellut 210 Anniversary -versiot.

Active 210 Anniversary -versio sisältää Active-varustelun lisäksi vakiona Visio Park 180˚ -peruutuskameran.

Allure 210 Anniversary -versio taas sisältää Allure-varustelun lisäksi vakiona Peugeot Full LED Technology -ajovalot. LED-sumuvalot sekä dynaamiset etuvilkut ja kevytmetallivanteina on näyttävä Zyrcon Diamond -paketti.

Uuden Peugeot 308:n autoveron sisältävät ennakkohinnat alkavat 21 979 €:sta (308 Active PureTech 130). Vastaavasti farmarimalli 308 SW:n hinnat alkavat 23 320 €. Päivittynyt Peugeot 308 on saatavissa Suomessa vuoden lopussa.

Julkaistu: 8.9.2020
2 kommenttia