Apu

Näyttelijä Pelle Heikkilä päätyi Teatterikorkeakouluun pitkän rikoskierteen jälkeen – "Kun huonosta pääsee irti, siitä tulee voimavara"

Näyttelijä Pelle Heikkilä päätyi Teatterikorkeakouluun pitkän rikoskierteen jälkeen – "Kun huonosta pääsee irti, siitä tulee voimavara"
– Olen törttöillyt nuorempana aika rajusti ja ajauduin huonoille poluille erinäisistä syistä, Heikkilä kertoo.
Julkaistu: 15.1.2021
Näyttelijä Pelle Heikkilällä ei ole se tavallisin elämänpolku, joka hänet on ammattiinsa johdattanut. Nykyään Suomen ykkösrivin kasvo, muun muassa Invisible Heroes -sarjasta tuttu Heikkilä päätyi Teatterikorkeakoulun pääsykokeisiin vasta pitkän rikoskierteen jälkeen.
– Olen törttöillyt nuorempana aika rajusti ja ajauduin huonoille poluille erinäisistä syistä. Onneksi olen päässyt sieltä pois ja yksi osasyy siihen oli eräs rikoskomisario, joka käsitteli tapaustani tosi hyvin, Heikkilä kertoi Karkurit-uutuussarjan pressitilaisuudessa.
"Pyrin antamaan takaisin. Minulla on jujutsu-senseini kanssa idea: miesten välisiä keskusteluja ja jujutsua syrjäytyneiden nuorten kanssa."
Pelle Heikkilä
Näyttelijällä on kotona 8-, 5-, ja 3-vuotiaat lapset, joiden tulevaisuutta hän on jo ehtinyt pohtia.
– Onneksi lapset ovat perineet vaimolta järkevämpää geeniperimää. Olen jo nyt avannut heille osittain taustaani. Toivon, että minusta tulee turvallinen setämies myös lasteni ystäville. Kun kaikesta huonosta pääsee irti, siitä tulee voimavara. Nyt olen jopa kiitollinen kaikesta kokemastani.
Tulevaisuudessa Heikkilä haluaa auttaa nuoria.
– Minulla on idea jujutsu -senseini kanssa, joka on jujutsua ja miesten välisiä keskusteluja syrjäytyneiden nuorten kanssa. Pyrin antamaan siis takaisin.
Karkurit-draamasarja C More -suoratoistopalvelussa torstaista 21. tammikuuta alkaen.
Kommentoi »