
Apu Juniori
Superpannarin voimalla jaksat vaikka mitä – Raejuustossa sen salaisuus
Kanelipullalta maistuva raejuustopannari on täyttävä välipala, jonka voimin jaksaa touhuta ulkona.
Raejuustopannari
4 annosta / 35 minuuttia
- 2 kananmunaa
- 200 g vaniljalla maustettua raejuustoa
- 2 dl kevytmaitoa
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- ½ tl jauhettua kanelia
- ¼ tl suolaa
Vuoan voiteluun
- 1 rkl rypsiöljyä
- Aseta uuniritilä uunin keskitasolle. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Riko kananmunat vatkauskulhoon. Sekoita vispilällä sekaisin.
- Lisää kulhoon raejuusto, maito, jauhot, sokeri, kaneli ja suola. Sekoita tasaiseksi.
- Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24 cm) öljyllä. Kaada pannaritaikina vuokaan.
- Nosta vuoka uuniritilälle. Kypsennä 20–25 minuuttia, kunnes pannari on paistunut kauniin ruskeaksi. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi.
Vinkki! Tarjoile raejuustopannarin kanssa kuohkeaksi vatkattua kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Myös maapähkinävoi tai Nutella ja viipaloitu banaani maistuvat pannarin kanssa ihanalta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
