Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Apu Juniori

Superpannarin voimalla jaksat vaikka mitä – Raejuustossa sen salaisuus

Kanelipullalta maistuva raejuustopannari on täyttävä välipala, jonka voimin jaksaa touhuta ulkona.

15.8.2024 | Päivitetty 17.8.2024 | Apu Juniori

Raejuustopannari

4 annosta / 35 minuuttia

  • 2 kananmunaa
  • 200 g vaniljalla maustettua raejuustoa
  • 2 dl kevytmaitoa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • ½ tl jauhettua kanelia
  • ¼ tl suolaa

Vuoan voiteluun

  • 1 rkl rypsiöljyä
  1. Aseta uuniritilä uunin keskitasolle. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Riko kananmunat vatkauskulhoon. Sekoita vispilällä sekaisin.
  3. Lisää kulhoon raejuusto, maito, jauhot, sokeri, kaneli ja suola. Sekoita tasaiseksi.
  4. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24 cm) öljyllä. Kaada pannaritaikina vuokaan.
  5. Nosta vuoka uuniritilälle. Kypsennä 20–25 minuuttia, kunnes pannari on paistunut kauniin ruskeaksi. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi.

Vinkki! Tarjoile raejuustopannarin kanssa kuohkeaksi vatkattua kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Myös maapähkinävoi tai Nutella ja viipaloitu banaani maistuvat pannarin kanssa ihanalta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt