Apu

Päätoimittaja: Apu uudistui – Olemme aina heikomman puolella

Päätoimittaja: Apu uudistui – Olemme aina heikomman puolella
Menestyslehti Apu haluaa rakentaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Nyt jännittää! Yli puolen vuoden urakka on ohi, ja ensimmäinen uudistunut Apu on ilmestynyt. Kysyimme teiltä, mitä te lehdeltänne haluatte. Toivoitte lisää syvällistä luettavaa. Täältä sitä tulee. Lehden alussa on nyt laaja ajankohtaismakasiini Ajastin, jossa kerromme uutisia kotimaasta, jututamme viikon henkilöä, luemme maailman lehdet ja tartumme kuumiin puheenaiheisiin.

Kansijutuissamme tämän hetken kiinnostavimmat henkilöt kertovat vahvoja tarinoita. Seela Sellan ja Pamela Tolan keskustelu vanhenemisesta sai ainakin minut liikutuksen valtaan.

Reportaaseja ei voi tehdä työpöydän ääressä tai puhelimessa. On mentävä paikan päälle, ja mehän menemme, joka numerossa. Tällä kertaa kävimme Iitissä ja selvitimme, miten seurakunnat voivat.

Uudistunut lehti 16.1.2020.

Avun tehtävä on luoda yhteenkuuluvuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Apu rakentaa, ei riko eikä huuda. Apu on myös aina heikomman puolella. Avun tekijät ja lukijat tietävät, että Suomi on hyvien ihmisten maa. Tänä vuonna haastamme meidät kaikki taisteluun yksinäisyyttä vastaan ja palkitsemme ihmisiä, jotka auttavat lähimmäisiään.

Lisätietoa tärkeästä kampanjasta löydät täältä: Nyt kannustetaan auttajia!

Mutta nyt, armaat lukijamme, haluamme kuulla teiltä, miten onnistuimme uudistuksessa. Antakaa meille palautetta. Kirjoittakaa meille osoitteeseen Apu, 00081 A-lehdet tai laittakaa sähköpostia osoitteeseen apu@a-lehdet.fi. Lupaamme kuunnella teitä jatkossakin herkällä korvalla.

Julkaistu: 16.1.2020
1 kommentti