Mondo

Neljä kahvilaelämystä Soulissa

Etelä-Korean pääkaupungin pinkit kahvilat houkuttelevat herkuttelemaan ja ottamaan kuvia.
Kuvat Lilli Salminen

Etelä-Korean neonvalokylttien loisteessa sykkivä pääkaupunki Soul on täynnä erikoisuuksia. Yksi niistä ovat Instagram-ystävälliset kahvilat, joissa itse kahvia tärkeämpää on usein se, miltä kaikki näyttää. Värimaailma on vaaleanpunainen ja pelkästään leivonnaisia katsomalla tulee jo sokerihumalaan. Listasimme neljä kahvilaelämystä, jotka sijaitsevat Hongdaen ja Gangnamin trendialueilla.

Style Nanda Pink Pool Cafen sisustusta hallitsevat vaaleanpunaisen ja purppuran sävyt.

1. Style Nanda Pink Pool Cafe

Vaate- ja kosmetiikka­liikkeen yhteydessä toimii kahvila, joka on sisustettu vaalean­punaisilla samettihuonekaluilla ja neonvaloilla. Täällä on myös pieni uima-allas, jossa uiminen on tosin kielletty. Kahvi koristellaan hattaralla ja leivonnaiset höyryävät hiilidioksidijään ansiosta.

23 Wausan-ro 29da-gil, stylenanda.com

2. Ban Bossy Boutique

Tässä kukka­teemaisessa kahvilassa kukkia löytyy kaikkialta, myös lautaselta. Cupcake-leivonnaisten koris­teena on syötäviä kukkia, ja niitä on myös limonadissa kelluvien jääpalojen sisällä.

19-22 Wausan-ro 17-gil, instagram.com/banbossy

Zapangissa voi nauttia vaikkapa kermavaahdolla ja valkosuklaisella merenneidon pyrstöllä koristellun kahvijuoman.

3. Zapangi

Sisäänkäynti näyttää juoma-­automaatilta. Kun kahvasta vetää, ovi avautuu ja sen takaa paljastuu itse kahvila. Yksi­sarvisten ja merenneitojen innoittamissa juomissa ja leivonnaisissa ei ole säästelty pastelliväreissä tai sokerissa. Kokeile vaikkapa valko­suklaisella merenneidon pyrstöllä ja vaaleanpunaisella kerma­vaahdolla koristeltua kaakaota.

79, World Cup-ro 13-gil, Facebook: Zapangi

4. Dore Dore

Garosugilin kaupunginosan ytimessä sijaitsee kolmi­kerroksinen kahvila, josta saa muun muassa sateenkaarenvärisiä täytekakkuja. Katsasta samalla vieressä sijaitsevat tyylikkäät konseptiliikkeet, joista löytyy katumuotia, vintagea ja tällä hetkellä kovin suosittua korea­laista kosmetiikkaa.

40 Dosan-daero 15-gil, facebook.com/doredorec

Lue lisää:

Julkaistu: 11.4.2019
Kommentoi »