Mikko Leppilampi yllättää – Paluu artistiksi: "Enää ei tarvitse miettiä mistä laulaa tai voiko tarinoiden takana seistä"
Puheenaiheet
Mikko Leppilampi yllättää – Paluu artistiksi: "Enää ei tarvitse miettiä mistä laulaa tai voiko tarinoiden takana seistä"
Juontajana ja näyttelijänä tunnettu Mikko Leppilampi tekee jälleen omaa musiikkia. Miehen esikoisalbumista on ehtinyt vierähtää yli vuosikymmen.
Julkaistu 11.5.2020
Apu

Juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, on haaveillut vuosia paluusta oman musiikin pariin. Hän julkaisi jo vuonna 2006 nimeään kantavan ensimmäisen albuminsa.

– Julkaisin vapun alla Suurempi voima -sinkun, sillä hetki tuntui oikealta. Olen tehnyt musiikkia koko ajan, mutta cover-pohjalta oman bändin kanssa.

Esikoisalbumia tehtiin kunnianhimoisesti ja se lähti hyvin liikkeelle, mutta samaan aikaan hänen näyttelijänuransa lähti lentoon.

– Ennen toista levyä muutin jenkkeihin ja sitten näyttelijäntyöt veivät mennessään. Musiikki jäi kytemään, sillä se on minulle iso intohimo. Vuosien varrella olen laulajana ja muusikkona kehittynyt sekä miettinyt perusteellisesti millainen artisti haluan olla. Olin tarkka esimerkiksi siitä, että jos alan tehdä musiikkia, sen pitää olla oman näköistä.

Leppilampi kertoo iän tuoneen lisää syvyyttä tulkitsijana ja artistina.

– Enää ei tarvitse miettiä mistä laulaa tai voiko tarinoiden takana seistä.

Suurempi voima on noussut kuuntelijoiden joukossa lohtua antavaksi voimabiisiksi.

– Minulla ei ole mitään tulosodotuksia, vaan sanon rehellisesti niitä asioita, joita sydämessäni on. Koska laulun vastaanotto on ollut niin hyvä, olen saanut uskoa siihen, että haluan tehdä musiikkia lisää jatkossakin. Ehkäpä toinen biisi voisi tulla ulos jo syksyllä.

Jahti MTV3-kanavalla 28. toukokuuta alkaen.

Kommentoi »