
Jos haluat maailman parasta intialaista ruokaa, lähde Lontooseen. Näin kehottavat yhä useammat ruokaharrastajat, ja juuri nyt intialainen keittiö on Lontoossa suuri trendi.
Briteille Intian maut ovat siirtomaayhteyksien kautta olleet tuttuja hyvin kauan, ja chicken tikka masalaa väitetään Britannian yleisimmäksi ruuaksi. Mutta nyt kaupungissa syntyy vauhdilla keskenään erilaisia intialaisia ravintoloita. Monipuolisuus ja annosten kekseliäisyys tekevät Lontoosta vielä paremman ruokakaupungin kuin vaikkapa Delhi on, intialaistaustainen tähtikokki Vivek Singh on todennut. Hän pitää Lontoossa laadukkaiden Cinnamon-ravintoloiden ketjua.
Mondon suosituksiin kaupungissa kuuluu esimerkiksi uusi Kricket Soho. Kricket aloitti konttiravintolana Brixtonissa. Nyt sen modernit annokset ja pelkistetty tila keräävät kehuja Piccadilly Circusin luona.
Spitalfieldsin rennon Gunpowderin lähelle aukesi juuri sisarpaikka Madame D’s. Se tarjoaa Intian, Tiibetin, Nepalin ja Kiinan makuja yhdistävän Himalajan keittiön ruokia. Mumbain vanhojen kahviloiden tyyliin tehdyt Dishoom-ravintolat ovat säilyttäneet suosionsa, ja ketju on levinnyt Edinburghiin. Michelin-tasoa haluavan valinta on yhä Gymkhana, joka sai jopa The Timesin ruokakriitikon Giles Corenin heltymään ylistyksiin.