Tuulilasi

Korjaamolaiteuutuus helpottaa automaattivaihteistojen öljynvaihtoa

Korjaamolaiteuutuus helpottaa automaattivaihteistojen öljynvaihtoa
Automaattivaihteiston öljynvaihto vaatii mekaanikolta runsain mitoin tarkkuutta ja aikaa. LIQUI MOLYn korjaamolaiteuutuus, GearTronic II, on täysautomaattinen automaattivaihteistojen öljynvaihto- ja huuhtelulaite, joka tekee työstä helppoa ja vaivatonta.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 16.10.2018

GearTronic II sopii käytettäväksi kaikkiin muunninvaihteistoihin, portaattomiin automaattivaihteistoihin ja kaksoiskytkinvaihteistoihin.

GearTronic II – Ammattimaiseen vaihteistoöljyn vaihtoon ja puhdistukseen

GearTronic II mahdollistaa vaihteistoöljyn vaihdon ja huuhtelun jäähdyttimen liittimistä tai mittatikun putkesta. Laite on varustettu kätevällä tietokannalla, josta valitset automerkin, -mallin ja vaihteiston tiedot. Tämän jälkeen laite kertoo kyseisen vaihteiston öljyntäyttömäärän ja vaihteistoöljyn laadun. Tämä ominaisuus estää inhimillisiä erehdyksiä ja niistä koituvia kalliita reklamaatioita. Kun olet täyttänyt vaihteiston tiedot, GearTronicin käyttäjäystävällinen, selkeä näyttö opastaa yksityiskohtaisesti läpi kaikkien työvaiheiden.

GearTronicin puhdistustoiminnossa vaihteiston puhdistusaine lisätään vanhan vaihteistoöljyn sekaan ja sekoitus pyörii vaihteistossa noin 10 minuutin ajan. Kun puhdistus on valmis, vanha öljy työnnetään pois vaihteistosta tuoreella öljyllä. Uutta öljyä viedään vaihteiston läpi 3-4 litraa enemmän kuin vaihteiston oikea öljyntäyttömäärä on, eli vaihteistoa huuhdellaan uudella öljyllä. Näin varmistetaan, että vanha öljy, pesuaine ja epäpuhtaudet tulevat ulos vaihteistosta.

Laitteen ominaisuudet:

- Täysautomaattinen automaattivaihteistojen öljynvaihto- ja huuhtelulaite

- Tietokannasta löytyvät öljyntäyttömäärät ja -laadut

- Tunnistaa öljynkiertosuunnan

- Mittaa poisimetyn öljyn määrän

- Uuden ja käytetyn öljyn poisto laitteen sisäisellä pumpulla

- Selkeä näyttö opastaa työvaiheet yksityiskohtaisesti

- Laitteeseen integroidulla tulostimella asiakkaalle saadaan helposti raportti tehdystä työstä

Kommentoi »