Kööpenhaminan parhaat olutpaikat
Matkailu
Kööpenhaminan parhaat olutpaikat
Olutfanit huomio! Valitsimme Kööpenhaminan kiinnostavimmat olutpaikat juuri nyt.
Julkaistu 14.9.2016
Mondo

Valitsimme Kööpenhaminan kiinnostavimmat olutpaikat juuri nyt.

NØRREBRO BRYGHUS

Keskikokoiseksi panimoksi kasvanut Nørrebro Bryghus (noerrebrobryghus.dk) tarjoaa freesiä pohjoismaista ruokaa sekä oman panimon oluita kymmenestä hanasta. Testaa vaikka mustaa ipaa tai tsekkiläistyylistä pilsneriä. Lounasaikaan kahden ruokalajin ateria noin 25 euroa ja kahden oluen maistelumenyy 10 euroa.

KØLSTERS TOLV HANER

Ehkä Kööpenhaminan söpöin kahvila-baari, jossa myydään oman pikkupanimon oluita (fb.com/tolvhaner). Tuopit ovat tarkoituksella pieniä ja edullisia, jotta raaskii maistella useampaa eri laatua. Tarjolla myös ruokaa ja livemusiikkia.

RAMEN TO BIIRU

Tanskalainen olut kohtaa japanilaisen ramenin. Kulttiklassikko Mikkellerin uusin ravintola, josta saa oluen lisäksi ramen-nuudeleita. Tsekkaa myös Mikkellerin amerikkalaistyylinen BBQ-paikka Warpigs Kødbyenin kaupunginosassa sekä olutbaarit Vesterbrossa ja Nørrebrossa (mikkeller.dk).

CARLSBERG

Vieraile maailman tunnetuimpiin kuuluvan olutmerkin syntysijoilla (visitcarlsberg.dk). Runsaan 10 euron sisäänpääsyyn kuuluu kaksi olutta, ja tarjolla on suomalaiselle yleisölle tuntemattomampia Carlsbergin erikoisoluita. Museossa voi tutustua olutmerkin historiaan. 

Kommentoi »