Kirjailija Michael Cunninghamin New York
Matkailu
Kirjailija Michael Cunninghamin New York
Kysyimme New Yorkissa asuvalta kirjailija Michael Cunninghamilta hänen suosikkikirjakauppansa.
12.11.2014
 |
Mondo

THREE LIVES

"Tunnen tätä West Villagen klassista kauppaa kohtaan suurta lämpöä. Sen jokainen kirja on huolella valittu. Ei mauttomia bestsellereitä, ei joulukrääsää. Myyjät ovat lukeneita: kysy suosituksia keneltä heistä vain, teet löytöjä. Kun aikoinaan näin oman kirjani Three Livesissa, tunsin tulleeni kirjailijaksi."

192 BOOKS

"Pieni mutta briljantti paikka, joka sijaitsee 10. Avenuella. Omistaja Paula Cooper pitää myös tasokasta taidegalleriaa."

MCNALLY JACKSON

"Kauppa avautui Nolitassa viitisen vuotta sitten, enkä uskonut sen menestyvän. Se on suuri ja kaksikerroksinen – kuinka sellainen kirjakauppa voisi pärjätä nykyaikana? Mutta se on valtavan suosittu!"

BOOKMARC

"West Villagen kauppa on osa Marc Jacobsin muoti-imperiumia. Mainio pieni kirjakauppa, pääasiassa taide- ja valokuvakirjoja."

SPOONBILL AND SUGARTOWN

"Rakastan tätä Brooklynin Williamsburgin kauppaa, se on niin omaperäinen. Se myy kauno- ja tietokirjallisuuden uutuuksia, joita saa monista paikoista, mutta lisäksi heillä on paljon muuta. Kiehtovien pienkustantamoiden teoksia, käsintehtyjä taidekirjoja ja New Yorkin kenties paras valikoima ulkomaisia, joskus hätkähdyttäviäkin lehtiä."

92. KADUN YMCA

"Arvostetuin paikka kirjallisuustapahtumille. Täällä esiintyy loistavia kirjailijavieraita."

KGB-BAARI

"Epätavallinen kirjallisuusklubi ja baari East Villagessa. Runoiltoja joka maanantai, ja säännöllisesti muita tapahtumia. Myös siitä harvinainen, että täällä tarjoillaan kirjallisuusilloissa alkoholia – mikä ei ole vähäpätöinen seikka lainkaan."

Michael Cunninghamin uusin romaani Lumikuningatar ilmestyi suomeksi syyskuussa (Gummerus). 

Kommentoi »