Tuulilasi

Katso kuva ja video – Seat uudistaa Ibizan ja Aronan

Katso kuva ja video – Seat uudistaa Ibizan ja Aronan
Seat tuo uutta puhtia kaupunkiautoihinsa ja uudistaa menestyksekkäät Ibizan ja Aronan, niin sisältä kuin auton ulkopuoleltakin. Molempien mallien digitaalista maailmanensi-iltaa vietetään huhtikuun 15. päivä klo 11.00 alkaen (Suomen aikaa).
Julkaistu: 6.4.2021

Seat Ibiza on brändin menestysmalli. Ibiza ensiesiteltiin vuonna 1984 ja tästä pienestä hatchback-mallista on tullut brändin menestyksekkäin malli, joka on koskaan rullannut ulos Seatn tuotantolinjalta. Nyt Ibiza uudistuu.

Urbaani SUV Arona uudistuu myös. Arona tarjoaa enemmän maavaraa ja särmikkäämpää muotoilua sekä ajomukavuutta ja ketteryyttä niin maantieajoon kuin kaupunkiinkin.

”Ibiza on ollut brändin menetyksen kulmakivi viiden sukupolvensa aikana lähes kuudella miljoonalla myydyllä kappaleellaan. Arona on puolestaan selkeä malliston tukipilari, sen ollessa viime vuoden toiseksi myydyin malli. Molempien mallien uudistukset ja päivitykset raikastavat autojen muotoilua ja täydentävät yksityiskohtia”, sanoo Seatin ja Cupran toimitusjohtaja Wayne Griffiths.

Maailma on yhä digitaalisempi ja liitettävyyspalveluiden määrä on kasvanut. Päivitys tuo tullessaan myös uudistetun muotokielen ja uutta teknologiaa, säilyttäen saman tunnetun laadun sisätiloissa.

Katso video jutun alta.

Kommentoi »