Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Apu Juniori

Superherkulliset lehtikaalisipsit syntyvät yllättävän helposti – Näin onnistut

Oletko koskaan tehnyt itse herkullisen rapeita lehtikaalisipsejä? Se on yllättävän helppoa!

13.8.2024 | Päivitetty 15.8.2024 | Apu Juniori

Lehtikaalisipsit

4 annosta / 25 minuuttia

  • 1 ps (200 g) lehtikaalia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  1. Laita uuni kuumemaan 175 asteeseen. Aseta leivinpaperi uunipellille.
  2. Huuhtele lehtikaalit kylmällä vedellä. Taputtele lehtikaalit kuivaksi talouspaperilla.
  3. Revi lehtikaalit paksusta lehtiruodista irti. Heitä ruoti pois tai rouskuttele sellaisenaan.
  4. Leikkaa lehtikaalit pienemmiksi paloiksi. Levitä ne leivinpaperin päälle. Sekoita palasten joukkoon rypsiöljy ja ripaus suolaa. Siirtele lehtikaaleja pellillä niin, että ne ovat mahdollisimman vähän päällekkäin.
  5. Nosta uunipelti kuuman uunin keskitasolle. Paista lehtikaalisipsejä noin 12 minuuttia, kunnes sipsit ovat kauniin ruskeita. Tarkkaile paistumista, etteivät sipsit kärähdä.
  6. Anna jäähtyä ja napostele sipsit sellaisenaan tai dippaile lempidippiisi.

Voit maustaa lehtikaalisipsit halutessasi yrttimausteseoksella, sipulijauheella, paprikajauheella tai jauhetulla chilillä. Sekoita ripaus maustetta suolan joukkoon ennen uunissa paistamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt