Etätöissä maailmalla
Matkailu
Etätöissä maailmalla
Tiedossa työreissu ja päälle vähän lomaa? Tässä ovat Pohjoismaiden parhaat pop up -toimistot, joihin voi pystyttää työpisteen päiväksi hauskaan ympäristöön.
Julkaistu 4.11.2015
Mondo

Demos Helsinki -ideahautomon perustaja Roope Mokka tekee paljon etätöitä matkoillaan. Mihin hän perustaa työpisteensä?

Tukholma Loistava kaupunki etätyöntekijälle. Jos kahviloissa istuminen ei houkuttele, kiinnostavia työpisteitä löytyy Tukholman Hoffice- eli home office -ryhmästä Facebookista. Kuka tahansa voi perustaa kotiinsa päiväksi pop up -toimiston.

Oslo Mesh Norway (meshnorway.com) on toimisto, kahvila, galleria ja klubi yhdessä tilassa. Se sijaitsee aivan ydinkeskustassa, ja oman pöydän voi vuokrata vaikka vain päiväksi. Useista start up -yrityksistä koostuvassa tilassa on hyvä meininki. Tällaista työnteon tulevaisuus tulee toivottavasti olemaan.

Kööpenhamina Coffee and wifi -sivustolta (coffeeandwifi.dk) löytyy kahviloita, joissa on ilmainen netti. Rautatieaseman vieressä sijaitseva Radisson Sas Blu Royal -hotelli on sijainniltaan loistava. Kun on kerran yöpynyt Radisson-hotellissa, myös wifi toimii aina. Republikken (republikken.net) on kahvila, coworking space ja start up -keskus. Paikan päälle on kiva mennä hengailemaan ja tutkailemaan, mitä muut suunnittelevat. Tilassa järjestetään esimerkiksi yrittäjyyskursseja, ja siellä on 3D-printteri.

Helsinki Käyn paljon tapaamisissa enkä viitsi aina palata toimistolle välissä. Mbarissa (mbar.fi) on kansainvälinen fiilis ja hyvä verkko. Siellä saa istua vaikka koko päivän. 

Kommentoi »