Tuulilasi

Ensimmäiset kuvat - Citroenilta uusi täyssähköinen C4

Ensimmäiset kuvat - Citroenilta uusi täyssähköinen C4
Citroën jatkaa vuoden 2020 sähköistymistään seuraavaksi hatchback-markkinoilla ja julkistaa nyt ensimmäiset kuvat uudesta täyssähköisestä ë-C4:stä. Uudessa C4:ssä on täyssähköisen version lisäksi myös bensiini- tai dieselvaihtoehto.
Julkaistu: 17.6.2020

SUV-markkinoille kohdennettujen C3 Aircross SUV- ja C5 Aircross SUV -mallien lanseerausten jälkeen (malleja myyty jo 300 000 ja 200 000 kappaletta), Citroën valmistautuu merkittävään uuteen tulemiseen hatchback-markkinoille. Euroopan markkinoilla hatchbackit kattoivat lähes 28% C-segmentin myynneistä vuonna 2019. Citroënin uuden sukupolven kompaktin kokoinen hatchback tulee saataville niin täyssähkönä kuin bensiinillä tai dieselillä.

Uusi ë-C4 on Citroënin sähköistymisen strategiassa 5. tänä vuonna julkistettava sähköinen malli C5 Aircross SUV Hybridin, Amin, ë-Jumpyn ja ë-SpaceTourerin jälkeen.

Kokonaisvaltaisena Citroën Advanced Comfort® -ohjelman luomuksena uusi ë-C4 - täyssähkö ja uusi C4 esittelevät uuden monipuolisen mukavuuden tason, joka on toteutettu eri puolilla autoa löytyvillä tämän päivän ratkaisuilla. Progressive Hydraulic Cushions® -jousitus ja Advanced Comfort -mukavuusistuimet takaavat ajomukavuuden. Uudelle ë-C4:lle ominaista on täyssähkömoottorin luoma ë-mukavuus: hiljaisuus, sulavat liikkeet sekä ajotuntuma.

Lisää näistä uutuuksista on luvassa 30. kesäkuuta.

Kommentoi »