Tuulilasi

Elon Musk vihjailee ”Teslan huippusalaisesta suunnitelmasta” – lisätietoa loppuviikosta


Tesla Motorsin perustaja ja omistaja Elon Musk on vihjannut Twitter-tilillään pian julkistettavasta ”Teslan huippusalaisesta mestarisuunnitelmasta, osa II”.
Teksti Max Lange
Kuvat Tesla Motors

Twiitin loppuun Musk lisäsi maininnan, että lisätietoa on tulossa tämän viikon loppupuolella. Twiitti tulee mielenkiintoiseen aikaan, sillä sähköautovalmistajan ympärillä on ollut paljon negatiivista julkisuutta viime aikoina, kertoo Autonews.

Ensimmäinen Teslan Autopilotin aiheuttama kuolemaan johtanut onnettomuus sekä toisen onnettomuuden tutkinta on pitänyt sähköautomerkin otsikoissa. Viimeisimmissä huhuissa on myös liikkunut, että Tesla hankkisi aurinkopaneeleita valmistavan Solar Cityn itselleen. Solar Cityn omistaja on kukas muukaan kuin Elon Musk.

Twiitin uutinen saattaa viitata joko Solar Cityn hankintaan tai johonkin muuhun merkittävään teknologiseen uutiseen, joka liittyy merkin sähköautoihin.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 11.7.2016