Concierge: Vinkkejä Islantiin?
Matkailu
Concierge: Vinkkejä Islantiin?
Millaisia majoitus- ja reittivinkkejä Concierge antaa Islannin-lomalle?
Julkaistu 26.6.2013
Mondo

Concierge voisi kirjoittaa Islannin-vinkeistään kirjan ja olisi kirjoittanutkin, mutta Mondon Satu Rämö ehti ensin. Ensinnäkin auton ajaminen on Islannissa helppoa, sillä pääteitä on vain yksi. Se kiertää Islannin ympäri, ja sitä huristelee pienellä Yariksellakin. Ensimmäiseksi pysähdyspaikaksi kannattaa valita Snæfellsnesin niemi, josta löytyy laavakenttiä, jäätikkö ja Conciergen suosikki­hotelli Búðir.

Sitten pohjoiseen katsomaan valaita. Dalvíkin ja Húsavikin valassafareilla on paremmat mahdollisuudet bongata ryhävalas kuin etelässä. Ja muistakaa kylpeä! Ulkona sijaitsevia kuumavesialtaita löytyy joka kylästä. Icelandic farm holidays (farmholidays.is) on listannut hyviä maatilamajoituksia.

Ja tässä toimituksen pyynnöstä viesti: "Voisit C vielä kertoa vastauksessasi, että Rämön Islanti-oppaasta ilmestyy maaliskuussa uusittu, entistä runsaampi painos."

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi 

Kommentoi »