Citroenin tilaihmeen täyssähköinen versio Suomeen jo vuoden lopulla - hinnatkin julkistettu
Autot ja liikenne
Citroenin tilaihmeen täyssähköinen versio Suomeen jo vuoden lopulla - hinnatkin julkistettu
Vuonna 1996 Citroën Berlingo tuli markkinoille täyttämään niiden asiakkaiden tarpeet, joiden aktiivinen elämäntyyli vaatii erityistä tilaa autolta, tai jotka päivittäin viettävät pitkiä aikoja autossaan, tai jotka liikkuvat ryhmässä urheilun, vapaa-ajanmatkailun tai aktiivilomien parissa. Nyt autosta tulee täyssähköinen versio myös Suomen markkinoille.
25.8.2021
 |
Tuulilasi

Berlingon kolmas sukupolvi esiteltiin vuoden 2018 lopulla ja pelkästään tätä uusimman sukupolven Berlingoa on tähän päivään mennessä myyty maailmanlaajuisesti yli 176 738 kappaletta. Nyt mallisto on kasvanut myös täyssähköisellä versiolla, jolla kuljettaja voi pienentää omaa hiilijalanjälkeään sekä nauttia sähköllä ajon tasaisuudesta ja hiljaisuudesta sekä sähköauton matalammista ylläpitokuluista.

4 000 litran matkustamotilat, yli 3 metrin lastauspituus ja jopa 2 126 litran tavaratilat tekevät ë-Berlingon sisätiloista luokkansa parhaat. Tilojen muunneltavuus sekä järkevästi sijoitetut säilytystilat ovat kiinteä osa Berlingon DNA:ta ja luovat autolle monenlaisia käyttömahdollisuuksia. Esimerkkeinä näistä ovat taittuvat istuimet (etumatkustajan istuin, 2-rivin kolme erillistä istuinta, kaksi istuinta rivillä 3) ja 186 litraa toiminnallisia säilytystiloja, kuten Modutop®, joka tuo 60 litraa säilytystilaa pään yläpuolelle.

Berlingo huomioi takamatkustajat muun muassa aurinkosuojilla, lentopöydillä sekä USB-pistokkeilla, jotka ovat tärkeä elementti mobiililaitteita rakastaville lapsille. ë-Berlingoon saatavana olevat 18 ajoavustinta, kuten avaimeton käynnistys ja lukitus tai tuulilasinäyttö, luovat kuljettajalle mielenrauhaa sekä vaivattomuutta matkantekoon.

Varustelu

Uusi Citroën ë-Berlingo on ketterä käsiteltävä myös kaupunkioloissa ja riittävän avara sekä muunneltava, jotta se soveltuu kaikenlaisiin työ- ja vapaa-ajan kuljetustarpeisiin tarjoten samalla mukavan tilan jopa seitsemälle hengelle. ë-Berlingosta on saatavana kaksi eri pituutta: 4,40 m (M-versio) tai 4,75 m (XL-versio).

Ë-Berlingo on nyt tilattavissa Feel Pack -varusteversiona. Vakiona ë-Berlingossa ovat aina käytännölliset ja ajomukavuutta edistävät varusteet, kuten:

• 8" kosketusnäyttö sekä navigointi, Mirror Screen, Bluetooth-yhteys sekä USP-pistokkeet, Pack Safety Plus -turvallisuuspaketti sisältäen: automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän (85/h nopeuteen saakka), aktiivisen kaistavahdin, kuljettajan vireystilan valvonnan, automaattiset kaukovalot sekä laajennetun liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, ilmastointi, liukuvat sivuovet molemmin puolin, etuistuinten keskikyynärnojat sekä kuljettajan istuimen ristiseläntuki, alas taittuva etumatkustajan istuin, kolme erillistä ja alastaitettavaa istuinta toisella istuinrivillä, tummennetut takaikkunat sekä avattava takalasi, lämmitetyt sivupeilit, peruutustutka takana, Colour Pack Blue, kiiltävän mustat kattokaiteet sekä ulkopeilien taustat, sähköinen lapsilukko, automaattisesti himmentyvä taustapeili, sähköiset ulkopeilit ja nahkakehäinen ohjauspyörä.

ë-Berlingo tarjoaa muunneltavan vaihtoehdon tila-autojen luokkaan asiakkaille, jotka haluavat kantaa vastuuta omien valintojensa vaikutuksesta ympäristöön sekä omasta taloudestaan. ë-Berlingo tarjoaa täyden yhdistelmän täyssähköistä ajo- ja matkustusmukavuutta sekä Berlingon suosion taustalla olevat tekijät: tutun tilavuuden sekä toiminnallisuuden.

Citroën ë-Berlingon autoverolliset kokonaishinnat alkavat 39 390 eurosta. Ennakkomyynti on nyt käynnistynyt ja Suomen jälleenmyyntiliikkeisiin ë-Berlingo saapuu vuoden 2021 loppupuolella.

Kommentoi »