Tuulilasi

Citroenin pääjohtaja vaihtuu

Citroenin pääjohtaja vaihtuu
Linda Jackson ei jatka Citroenin pääjohtajana. Hänen paikkansa ottaa varatoimitusjohtaja Vincent Cobée, josta tulee samalla myös Citroenin globaalin johtoryhmän jäsen.
Julkaistu: 16.1.2020
Cobée omaa laajan kokemuksen kansainvälisiltä markkinoilta ja tuo näin mukanaan Citroënille olennaisen tärkeää osaamista tavoitellun kansainvälisen kasvun saavuttamiseksi.
Jackson siirtyy johtamaan tutkimusta, joka selkeyttää ja toimii tukena brändien erilaistamisessa PSA:n merkkiportfolion sisällä. Tehtävä kattaa PSA Groupin brändin selkeyttämisen ja brändienviestien yhtenäistämisen sekä yhtiön brändiportfolion sisäisten brändien erilaistamisen.
Linda Jackson raportoi tehtävässä PSA:n pääjohtajalle Carlos Tavaresille.
“Linda Jackson on kuluneiden kuuden vuoden aikana Citroënin johtajana onnistunut luomaan Citroën brändille uuden asemoinnin, kasvattanut myyntivolyymia sekä markkinaosuutta Euroopassa ja valmistellut kansainvälisen malliston. Nyt olen tyytyväinen voidessani julkistaa, että Linda Jackson erinomaisella brändiluomiskyvyllään tulee ottamaan tämän uuden vastuun yhtiön sisällä”, Tavares sanoi.
Kommentoi »