Tuulilasi

Citroenilta uusi Eurooppa-versio C5 Aircrossista

Citroenilta uusi Eurooppa-versio C5 Aircrossista
Citroen esittelee Eurooppa-version uudesta C5 Aircross SUV:stä. Ulkoisia personointimahdollisuuksia uudessa SUV:ssä on peräti 30 erilaista.
Julkaistu: 27.5.2018

Citroen C5 Aircross SUV on kokoluokkansa muunneltavin, joka on varustettu Citroën Advanced Comfort -ohjelmalla ja Advanced Comfort -istuimilla.

C5 Aircross SUV:issa on paljon muunnetavuusmahdollisuuksia. Siinä on kolme erillistä liukuvaa, irrotettavaa ja taittuvaa takaistuinta sekä kokoluokkansa suurin tavaratila, 580 – 720 l.  Uusi C5 Aircross edustaa kakkostason autonomista ajamista ja on varustettavissa 20 erilaisella ajoavustinjärjestelmällä mukaanlukien Highway Driver Assist –järjestelmä, adaptiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go:lla sekä aktiivinen kaistavahti. Auto yhdistyy tämän päivän mobiiliin teknologiaan muun muassa Mirror Screen –toimintojen (Apple CarPlay™ Android Auto ja MirrorLink® -valmiudet), langattoman älypuhelimen latauksen sekä Citroën Connected Cam® -tuulilasikameran kautta. Haasteellisessa maastossa ja kelissä ajamiseen tuovat apua Grip Control – ja Hill Assist Descent –järjestelmät. 

C5 Aircross SUV tullaan lanseeraamaan Euroopassa ja muualla maailmassa vuoden 2018 lopulla. Vuoden 2019 lopulla markkinoille tulee C5 Aircross Plug-In PHEV, ensimmäinen plug-in hybridi Citroen-mallistossa.

4,5 metriä pitkäi C5 Aircross on varustettu persoonallisilla, vahvan graafisilla yksityiskohdilla, kuten Airbump-kolhusuojilla, suurikokoisilla pyörillä, joiden läpimitta on 720 mm, 230 mm maavaralla ja  erottuvilla kattokaiteilla. Uusimpien Citroen-mallien tapaan myös C5 Aircross on laajasti personoitavissa. Tarjolla on 30 eri väriyhdistelmää, seitsemän eri ulkoväriä, kaksisävyinen musta katto, kolme eri Color Pack -värivaihtoehtoa etupuskuria, Airbump-kolhusuojia etuovien alaosassa sekä kattokaiteiden alapuolta koristamaan. Tarjolla on myös viisi eri matkustamotunnelmaa toisiinsa sointuvine väreineen ja materiaaleineen.

C5 Aircross SUV:n kojelaudan ilmettä korostaa 8’’ suuruinen HD-kosketusnäyttö sekä 12,3’’ suuruinen TFT digimittaristo. Uusi C5 Aircross SUV on varustettu 20 viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmällä – kuten Highway Driver Assist, tason II autonominen ajojärjestelmä – sekä kuudella eri yhteydenpitoteknologialla – kuten älypuhelimen langaton lataus tai ConnectedCAM Citroen.

Voimanlähteeksi voi valita bensiini- tai dieselmoottorin (130 – 180 hv) sekä uuden 8-portaisen automaattivaihteiston.  

”Olen erittäin ylpeä voidessani esitellä uuden C5 Aircross SUV :n, joka tulee myyntiin 92 maassa eri puolilla maailmaa. Tämä uuden sukupolven SUV täydentää hienosti vastikään uudistunutta Citroen-mallistoa korostaen brändi-identiteettiämme, jonka keskeiset tekijät ovat design, mukavuus ja muunneltavuus. Uusi C5 Aircross SUV on Citroënin uusi lippulaiva ja kansainvälisen kasvumme avaintekijä”, sanoo Citroenin pääjohtaja Linda Jackson.

Kommentoi »