Tuulilasi

Citroën C5 Aircross SUV lataushybridi sai hinnat Suomessa – asiakastoimitukset jo loppukesästä

Citroën C5 Aircross SUV lataushybridi sai hinnat Suomessa – asiakastoimitukset jo loppukesästä
Suomessa C5 Aircross lataushybridin hinnat alkavat 39 361 eurosta (Plug-in Hybrid 225 Feel ë-EAT8-automaatti). Heti tilattavissa olevan, erityisvarustellun C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid Launch Edition -version hinta on 42 355 euroa.
Julkaistu: 8.5.2020
Se sisältää Feel-tason varusteiden lisäksi Shine-tasoisen varustelun, ajolinja-avustimen, Plug-in Hybrid -mallissa uutena nähtävän sinisen koristeväripaketin, 19' kaksiväriset kevytmetallivanteet, sisäisen 7,5 kW:n latauslaitteen, sähkötoimisen takaluukun jalkapyyhkäisytoiminnolla ja älypuhelimen langattoman latauksen.
Kuluvan vuoden 2020 aikana Citroën tuo markkinoille kuusi eri sähköllä kulkevaa ajoneuvoa, jotka on tarkoitettu suurelle markkinalle ja tekevät vähäpäästöisen ja päästöttömän autoilun kaikille entistä saavutettavammaksi. Jatkossa kaikki Citroënin uudet mallit tullaan näkemään sähköisenä versiona. Merkin teknologinen edelläkävijä, uusi C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid – lyhenne SUV muuntuen nyt myös uuteen merkitykseen Silent Urban Vehicle – on ë-mukavuusluokan lippulaiva ja paalukivi Citroënin alkavalle malliston sähköistymiselle.
Citroën C5 Aircross SUVissa on jo nyt Progressive Hydraulic Cushions® -iskunvaimennus, mukavuusistuimet sekä 20 ajoavustinta.
Autolla voi ajaa pelkällä sähköllä 50 kilometriä. PureTech 180 -bensiinimoottorin ja 80 kW sähkömoottorin yhdistelmä yhdistettynä ë-EAT8-automaattivaihteistoon tuottaa 225 hv tehon ja välittömän 320 Nm vääntömomentin.
Uusi C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid on erittäin muunneltava: siinä on kolme erillistä takaistuinta, jotka liukuvat kiskoilla ja taittuvat alas sekä taaksepäin. Istuinten takaa löytyy suuri tavaratila: 460 - 600 litraa.
Uusi C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid edustaa Citroënille uuden ajan alkua. Se tarjoaa omistajalleen edulliset käyttökustannukset, 50 km:n toimintamatkan täyssähköllä ajettaessa, 32g/kmii CO2 -päästöarvot ja kulutuksessa päästään jopa 1,4 l/100 kmiii (WLTP).
C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid valmistetaan Ranskassa samalla Groupe PSA:n Rennes-La Janais -tehtaalla, jossa valmistuvat myös mallin polttomoottoriversiot. Vuosi markkinoille tulonsa jälkeen C5 Aircross SUV on myynyt jo yli 110 000 kappaletta.
Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid on nyt ennakkomyynnissä ja asiakastoimitukset alkavat kesän lopulla 2020.
Kommentoi »