Tuulilasi

Citroen avaa uutishuoneensa kaikille poikkeustilan vuoksi

Citroen avaa uutishuoneensa kaikille poikkeustilan vuoksi
Nyt aikana, jolloin fyysisesti joudumme olemaan etäällä toisistamme ja sosiaalisista kontakteista, Citroën avaa oman uutishuoneensa “The Citroënist editorializer”:in kaikkien käyttöön.
Julkaistu: 25.3.2020
Palvelu löytyy tästä linkistä.
Aiemmin uutishuone on ollut avoinna rajatulle määrälle medioita eri puolilta maailmaa, mutta nyt se palvelee kaikkia toimittajista suureen yleisöön jakamalla ajankohtaisia aiheita globaalilla näkökulmalla.
Yleisölle uutishuone tarjoaa helpon pääsyn yli 30 000 uutislähteeseen maailmanlaajuisesti.
Uutishuone kattaa laajan valikoiman päivittäisiä uutisia niin terveydestä, ympäristöstä, tieteestä, kulttuurista kuin urheilusta - sekä luonnollisesti kaikki uutiset Citroëniin mutta myös autoalaan liittyen. Aiemmin tämä vuonna 2018 lanseerattu alusta on ollut maailmanlaajuisesti vain 200 toimittajan käytössä.
“The Citroënist editorializer” -uutishuoneen avaaminen on Citroënin yksinkertainen ja nöyrä tapa auttaa ja helpottaa median työskentelyä poistamalla rajoitteita ja auttaen näin myös suurta yleisöä saamaan tehokkaasti tietoa. Uutishuone on nyt 30 päivän ajan avoin kaikille ja oman käyttäjätilin voi luoda helposti tämän linkin kautta.
Digitaalisen “The Citroënist editorializer” -uutishuoneen suunnitteli Citroënin kanssa yhteistyössä ETX Studio.
1 kommentti