Metalliyhtye Battle Beastin laulaja Noora Louhimo: "Olen addiktoituva persoona ja sitä voi kehittää ihmeellisen addiktion ihan mihin tahansa"
Terveys ja hyvinvointi
Metalliyhtye Battle Beastin laulaja Noora Louhimo: "Olen addiktoituva persoona ja sitä voi kehittää ihmeellisen addiktion ihan mihin tahansa"
Noora Louhimo ei ole enää ankara itselleen. – Se oli isoin haaste minulle. Voin rehellisesti sanoa, että pystyin myös muuttamaan sen mentaliteetin. Enää en piiskaa itseäni niin pahasti kuin ennen.
Julkaistu 29.8.2021
Apu

Battle Beast -yhtyeestä tuttu Noora Louhimo on seurannut jo pitkään Olet mitä syöt -ohjelmaa. Kun häntä pyydettiin mukaan, laulaja päätti lähteä heti mukaan.

– Se oli helppo päätös, sillä olin nähnyt niitä tuloksia, mitä muut olivat saaneet aikaan. Tämä ei ole mikään laihdutus- vaan elämäntapaohjelma, jossa autetaan ihmisiä pääsemään oikealle tielle loppuelämäksi, Louhimo kertoi sarjan uuden kauden pressitilaisuudessa.

Olet mitä syöt ei ole mikään nopea ratkaisu, jonka jälkeen palataan vanhoille tavoille.

– Mutta se on totta kai itsestä kiinni miten tähän hommaan asennoituu. Itse tuntuu siltä, että matkani on vasta alkanut ja itseni kehittäminen jatkuu vielä koko loppuelämän.

Konkreettisesti Louhimo on jättänyt kokonaan dieettilimut.

– Ei voi sanoa ei koskaan, mutta nyt olen ollut koko ohjelman ajan juomatta sitä. Olen addiktoituva persoona ja sitä voi kehittää ihmeellisen addiktion ihan mihin tahansa. Vaikka siemennäkkäriin!

Älä ole niin ankara itsellesi. Se on tärkein neuvo, jonka Louhimo sai Pippa Laukalta.

– Se oli isoin haaste minulle. Voin rehellisesti sanoa, että pystyin myös muuttamaan sen mentaliteetin. Enää en piiskaa itseäni niin pahasti kuin ennen.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla 22. syyskuuta alkaen

Kommentoi »