Barcelonan parhaat tapakset
Matkailu
Barcelonan parhaat tapakset
Mondon Barcelona-oppaan tekijä Paula Kultanen Ribas valitsi kaupungin parhaat tapaspaikat. Ota vinkit talteen seuraavaa reissua varten!

TICKETS

Tonnikalaa, joka näyttää iberiankinkulta, tomaatista tehtyä tartarpihviä, nestemäisiä juustoravioleja. Ticketsiä (ticketsbar.es) vetävät molekyylikokit Albert ja Ferran Adrià. Elokuvalliseen teemaan kuuluvat hattarakojut ja tapasten tarjoilu pop corn -tötteröstä. Muista varaus hyvissä ajoin.

QUIMET I QUIMET

Barcelonan kuuluisin tapasbaari ja bodega (Carrer del Poeta Cabanyes 25) on täyttynyt joka ilta vuodesta 1914. Maista ainakin zamburiña-simpukoita ja montadito-pintxoja.

RINCÓN DEL CAVA

Konstailemattomia kotiruokatapaksia paikallisessa tunnelmassa. Tavernamainen sisustus ei ole esteettisimmästä päästä, mutta herkullinen ruoka saa palaamaan tänne aina uudestaan. Barcelonan mehevimmät mustekalarenkaat ja halvin rosékuohuviini (4 e/pullo).

ROBADORA

Ravalin trendikäs uutuus (robadora.com) loihtii lähiruokatapaksia luovalla twistillä: siansorkkia perunapedillä, escalivada-salaattia misokastikkeen kanssa.

Kommentoi »