Mondo

Barcelonan parhaat tapakset

Mondon Barcelona-oppaan tekijä Paula Kultanen Ribas valitsi kaupungin parhaat tapaspaikat. Ota vinkit talteen seuraavaa reissua varten!
Kuvat Moises Torne/ Tickets

TICKETS

Tonnikalaa, joka näyttää iberiankinkulta, tomaatista tehtyä tartarpihviä, nestemäisiä juustoravioleja. Ticketsiä (ticketsbar.es) vetävät molekyylikokit Albert ja Ferran Adrià. Elokuvalliseen teemaan kuuluvat hattarakojut ja tapasten tarjoilu pop corn -tötteröstä. Muista varaus hyvissä ajoin.

QUIMET I QUIMET

Barcelonan kuuluisin tapasbaari ja bodega (Carrer del Poeta Cabanyes 25) on täyttynyt joka ilta vuodesta 1914. Maista ainakin zamburiña-simpukoita ja montadito-pintxoja.

RINCÓN DEL CAVA

Konstailemattomia kotiruokatapaksia paikallisessa tunnelmassa (rincondelcava.es). Tavernamainen sisustus ei ole esteettisimmästä päästä, mutta herkullinen ruoka saa palaamaan tänne aina uudestaan. Barcelonan mehevimmät mustekalarenkaat ja halvin rosékuohuviini (4 e/pullo).

ROBADORA

Ravalin trendikäs uutuus (robadora.com) loihtii lähiruokatapaksia luovalla twistillä: siansorkkia perunapedillä, escalivada-salaattia misokastikkeen kanssa.

Julkaistu: 8.5.2015
Kommentoi »