Mondo

Barcelonan parhaat tapakset

Barcelonan parhaat tapakset
Mondon Barcelona-oppaan tekijä Paula Kultanen Ribas valitsi kaupungin parhaat tapaspaikat. Ota vinkit talteen seuraavaa reissua varten!
Julkaistu: 8.5.2015
TICKETS
Tonnikalaa, joka näyttää iberiankinkulta, tomaatista tehtyä tartarpihviä, nestemäisiä juustoravioleja. Ticketsiä (ticketsbar.es) vetävät molekyylikokit Albert ja Ferran Adrià. Elokuvalliseen teemaan kuuluvat hattarakojut ja tapasten tarjoilu pop corn -tötteröstä. Muista varaus hyvissä ajoin.
QUIMET I QUIMET
Barcelonan kuuluisin tapasbaari ja bodega (Carrer del Poeta Cabanyes 25) on täyttynyt joka ilta vuodesta 1914. Maista ainakin zamburiña-simpukoita ja montadito-pintxoja.
RINCÓN DEL CAVA
Konstailemattomia kotiruokatapaksia paikallisessa tunnelmassa. Tavernamainen sisustus ei ole esteettisimmästä päästä, mutta herkullinen ruoka saa palaamaan tänne aina uudestaan. Barcelonan mehevimmät mustekalarenkaat ja halvin rosékuohuviini (4 e/pullo).
ROBADORA
Ravalin trendikäs uutuus (robadora.com) loihtii lähiruokatapaksia luovalla twistillä: siansorkkia perunapedillä, escalivada-salaattia misokastikkeen kanssa.
Kommentoi »