Tuulilasi

Alfa Romeo tekemässä haastajaa VW Golfille

Alfa Romeo tekemässä haastajaa VW Golfille
Alfa Romeo harkitsee vakavasti suunnittelvansa 4C-urheiluatonsa kokonaan uusiksi. Myös uusi hatchback sekä vahva haastaja C-segmentin Volkswagen Golfille ovat Alfa Romeon suunnitelmissa.
Julkaistu: 31.12.2017
Alfa on tunkemassa vahvasti myydyimpien ja tuottavimpien segmenttien markkinoille.
“Haluamme täydentää mallistoamme, ja tarvitsemme nimenomaan isoja tukipilareita uusista malleistamme. Hauamme tehdä jotakin ihan uutta C-segmenttiin (keskiluokka kuten Golf) ja toki haluamme myös jotakin erittäin sporttista”, Alfa Romeon tekninen johtaja Roberto Fedeli kertoi Auto Expressille.
Uuden hatchbackin mahdollinen tuotanto on sekin pöydällä, autosta tulisi lyhennetty versio Giulia-saloonista. Alfan suuri ongelma on, että se ei ole saanut Giuliaa riittävän voitolliseksi.
”Tämän segmentin automarkkinat ovat hyvin paikallisia, eivät globaaleja. Siksi sen kanssa on hyvin vaikeaa tehdä voitollista tulosta”, Fedeli myönsi.
Kaiken muun uuden lisäksi Alfa haluaa edelleen tehdä kilpailukykyisen urheiluaton. Siksi 4C:stä ollaankin tekemässä täysin uutta versiota uusilla moottoreilla.
”Sellaisen auton tekeminen ei ole mikään vaintakysymys, meidän on yksinkertaisesti tehtävä se. Alfa Romeolla on oltava puhdasverinen urheiluauto”, Fedeli kertoi yhtiön periaatteista.
Kommentoi »