4 x Málagan viinibaarit
Matkailu
4 x Málagan viinibaarit
Lähdössä Espanjan aurinkoon? Hyvä. Me nimittäin valitsimme sinulle Málagan kiinnostavimmat viinibaarit.
Julkaistu 5.11.2014
Mondo

ERIKOISIN

Valkotakkinen papparainen pyytää valitsemaan takaseinän tynnyreistä yhden. Hanasta virtaa siroon lasiin perinneviini Seco Málagaa, ja hinta kirjoitetaan liidulla pöytään. Vuonna 1840 perustetun Bodega Antigua Casa de Guardian (Alameda Principal 18) kellari on täynnä vanhempaa väkeä. Täällä aika katoaa – rahat eivät: lasillinen maksaa noin euron.

MAUKKAIN

Tunnettu bodegaketju Bodegas Quitapenas (quitapenas.es) on erikoistunut loistavaan ruokaan. Sánchez Pastor -kadun paikka vanhankaupungin ytimessä on kotikutoisen tunnelmallinen, ja hersyvä tarjoilijasetä suosittelee talon paellaa (4,50 e).

SUOSITUIN

El Pimpissä (Granada 62) palvelu pelaa! Bodegaan kuuluu erilaisia saleja ja ulkoterasseja. Matkailijoiden suosiman viinikellarin seinä on päällystetty paikassa käyneiden julkkisten, kuten Antonio Banderasin valokuvaposeerauksilla. Uusin lisäys on cocktailterassi El Pimpi Marinero, jolla voi nauttia vaikkapa Mojito Pimpin.

RENNOIN

Pienellä ja suositulla Bodeguita la Mar de Bueno SL:n (Pastora 4) terassilla sorisee lounasaikaan ja iltaisin espanjankielinen keskustelu. Sisätiloissa kynttiläkruunujen katveessa sijaitsee mittava viinitynnyrivarasto, ja valikoimiin kuuluu vähän päälle euron hintainen lasillinen herkullista Seco Anejo -viiniä. 

Kommentoi »