Apu

Mysteerimanageri Wille Wilenius vastaa Linda Lampeniuksen väitteisiin: Minulle maksettiin sopimuksen mukaan

Mysteerimanageri Wille Wilenius vastaa Linda Lampeniuksen väitteisiin: Minulle maksettiin sopimuksen mukaan
Linda Lampenius hyökkää Avun haastattelussa entistä asioidensa hoitajaa Wille Wileniusta vastaan.
Julkaistu: 22.3.2018
Wille Wilenius.

Näin Wille Wilenius vastaa väitteisiin:

”Linda muistaa aivan oikein ja olin aivan alussa hänen managerinsa/asioiden hoitaja, kunnes kuviot muuttuivat nopeasti suuriksi, ja hän sai USA:ssa managerisopimuksen. Yhteisesti Linda, lähipiiri ja minä toivoimme, että hän saisi kansainvälisen tahon hoitamaan asioitaan. Näin myös kävi.

Suomalaiseen mediaan jäi kytemään manageri-nimitys osaltani, vaikka tiedotimme mediaan Mike Reynoldista, Lindan yhdysvaltalaisesta managerista.

On totta, että Linda ei marssinut huoneeseeni, vaan pyysin häntä tulemaan sinne ja kysyin, mitä hän haluaa uraltaan, ja mitä on valmis tekemään. Tarkkaa keskustelua en enää vuosien takaa muista, ja mitä Linda vastasi – ainakin menestystä ja maailman valloitusta. Hän oli erittäin määrätietoinen, ehkä määrätietoisin artisti, jonka olen koskaan tavannut.

Björn Borg -sponsorisopimus on todellakin Tom Merilahden tekemä sopimus. Hoidin sopimuksen viestintää ja tapahtumia sen tiimoilta. Tein Tomin kanssa yhteistyötä muissa projekteissa, ja meillä oli hyvä yhteistyö. Hänellä oli kontakti Björn Borgin maahantuojaan ja ehdotin, että hän ehdottaa Lindaa Borgin Suomen edustajalle ja niin kävi.

Minulla ei ollut mitään tekemistä Lloyd Webberin kanssa. Minulta vaan kysyttiin Lindan yhteystietoja, ja neuvoin ottamaan yhteyttä Lindan sen hetkisen edustajan kanssa.

Linda-siideri eteni niin, että Pirkanmaan uuden panimon Dag Bjurström kysyi minulta kuka voisi olla sopiva siiderin etikettiin ja ehdotin Lindaa. Hoidin projektin viestinnän ja tapahtumat ja toimin tuotteen brändiä rakentavan mainostoimiston työntekijänä. Siiderin royalty säädettiin Lindan kanssa sopimuksella, jossa eri osapuolia olivat panimo ja Linda. Sopimukset tehtiin Lindan ja yhteistyökumppaneiden välillä, ja minulle maksettiin sopimuksen mukaan. Linda sai suurimman osan royaltista.”

Kommentoi »