Tuulilasi

Vehon katsastusliiketoiminta siirtyy A-Katsastukselle

Vehon katsastusliiketoiminta siirtyy A-Katsastukselle
Veho Oy Ab ja A-Katsastus Oy ovat tehneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa Vehon katsastusliiketoiminnot siirtyvät A-Katsastukselle loppuvuoden aikana.
Julkaistu: 9.10.2019
Liiketoimintakaupalla ei ole henkilövaikutuksia ja Vehon katsastusliiketoiminnan työntekijät siirtyvät A-Katsastus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös Vehon asiakkailleen tarjoamat katsastuspalvelut jatkuvat keskeytyksettä. A-Katsastuksen palvelukseen siirtyy Veholta yhteensä seitsemän henkilöä.
”Olemme hyvin tyytyväisiä siitä, että Vehon katsastuspalvelut jatkuvat ja kehittyvät luotettavan yhteistyökumppanin omistuksessa. Haluamme myös varmistaa, että pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista huolto-, korjaus- ja katsastuspalvelua”, toteaa Vehon kuorma- ja linja-autoliiketoimintojen johtaja Rami Keinänen.
Vehon omia katsastusliiketoiminnan toimipisteitä on pääkaupunkiseudun lisäksi Pirkkalassa ja Seinäjoella. A-Katsastus jatkaa liiketoimintakaupassa siirtyvää katsastusliiketoimintaa Vehon nykyisissä tiloissa. Lisäksi A-Katsastus tarjoaa Veholle ja sen asiakkaille katsastuspalveluja 180 katsastusasemalla ympäri Suomen.
Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.
1 kommentti