Tuulilasi

Vastarannankiiski taipui - Lamborghinilta ensimmäisen hybridi-urheiluautoVastarannankiiski taipui - Lamborghinilta ensimmäisen hybridi-urheiluauto

Lamborghinin seuraavan sukupolven Huracanista tulee brändin ensimmäinen hybriditekniikalla varustettu urheiluauto. Sen on määrä tulla myyntiin 2022.
Kuvat Lamborghini

Lamborghinin seuraavan sukupolven Huracanista tulee brändin ensimmäinen hybriditekniikalla varustettu urheiluauto. Lataushybridiauton on määrä tulla myyntiin 2022.

Autoon on tulossa uuden sukupolven akkuteknologiaa, mikä tulee vähentämään auton painoa selkeästi.

Italialaisbrändi on ollut kovin haluton siirtymään pois polttomoottoreista, mutta nyt se on ilmoittanut, että sen uusin Urus SUV tulee olemaan hybridi. Auto julkistetaan joulukuussa, mutta siitä ei ole vielä olemassa tarkkoja speksejä.

Ennen Huracania on tulossa myös seuraavan sukupolven Aventador, mutta siihen tulee edelleen V12 polttomoottori.

“Seuraavan Huracanin on oltava hybridi, mielestämme hybridisaatio on ratkaisu, ei täyssähköisyys”, kertoo Lamborghinin johtaja Stefano Domenicali Auto Carille.

“Emme ole silti hylkäämässä nykymoottoreitamme. V10- ja V12- moottoreissa on yhä paljon potentiaalia ja uskomme niiden kiinnostavan asiakkaitamme. Kun oikea aika koittaa, olemme valmiita hybridisaatioon.”

Julkaistu: 1.11.2017