Vain elämää -ohjelmaa tähdittävä Anssi Kela: ”Asetimme itkusakon”
Kulttuuri
Vain elämää -ohjelmaa tähdittävä Anssi Kela: ”Asetimme itkusakon”
Laulaja Anssi Kelan mukaan artistit pidettiin pimennossa koko viikonmittaisen Satulinnan leirin ajan.
Julkaistu 23.8.2015
Apu

Huippusuosittu Vain elämää -musiikkiohjelma jatkuu neljännen kauden jaksoilla syyskuussa. Aiempina kausina ihmisiä on puhuttanut muun muassa se, kuka artisteista itki ja kenen tulkinnalle. Jatkuuko sama meno myös tulevalla kaudella?

Poplaulaja Anssi Kelan mukaan koko artistipoppoo kapinoi tänä vuonna yhteistuumin itkemistä vastaan.

– Asetimme leikkimielisen uhkasakon 300 euroa joka itkusta. Meitä kaikkia ärsytti se, että itkemisestä puhutaan aina, vaikka se ei ole ollenkaan pääpointti ohjelmassa. Halusimmekin vähän kapinoida itkemistä vastaan. Joitakin kyyneliä vuodatettiin viikon aikana, mutta itse vältyin niiltä, Anssi kertoi ohjelman julkistustilaisuudessa, joka järjestettiin Eckerö Linesin Finlandia-laivalla.

Anssin mukaan yllättävintä Satulinnassa vietetyn viikon aikana oli, miten vähän artisteille kerrottiin etukäteen tulevista tapahtumista. Päivät soljuivatkin hänestä kuin itsestään eteenpäin, eikä mistään tarvinnut kantaa huolta.

– Yllätyin siitä, miten pimennossa me artistit koko ajan olimme. Menimme aamulla maskiin, mutta sen jälkeen en tiennyt mistään mitään. Kytkin vain aivot offlinelle ja uin virran mukana stressaamatta tapahtumista, Anssi kertoi.

"Mahtavia hahmoja"

Anssin lisäksi ohjelmassa nähdään myös Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, VilleGalle, Antti Tuisku ja Maija Vilkkumaa. Etukäteen Anssi tunsi vain Maijan, mutta ystävystyi viikon kuluessa kaikkien muidenkin kanssa.

– Kun seitsemän ihmistä pakataan viikoksi tekemään samaa asiaa noin tiiviisti, ei ihmekään, että porukka hitsautuu niin hyvin yhteen. Kaikki olivat aivan mahtavia hahmoja. Leirin jälkeen oli hyvin outoa palata arkeen, ja huomasin jopa ikävöiväni muita artisteja.

Sittemmin artistit ovat pitäneet paljon yhteyttä ja nähneetkin toisiaan siviilissä. Anssin mukaan viestejä lähetellään edelleen päivittäin.

– Juttu ei jäänyt siihen, että Satulinnan ovi pamahti kiinni. Meillä on muun muassa oma whatsapp-pikaviestiketju, josta siitäkin saisi jo oman sarjansa aikaan. Ennen ohjelman julkistusristeilyä ihmiset pohtivat kovasti, mitä laittaisivat tänne päälle. Minä sanoin, että laitan varmaan jotain mustaa, kokomustasta tyylistään tuttu Anssi hekotteli.  

Kommentoi »