Uusi Land Rover Defender LCV pakettiauto Suomen markkinoille
Autot ja liikenne
Uusi Land Rover Defender LCV pakettiauto Suomen markkinoille
Uusi Suomen markkinoille räätälöity pakettiautoksi rekisteröitävissä oleva Defender Light Commercial Vehicle tuo Defenderin vahvan maastoajokyvykkyyden pakettiautojen luokkaan.
1Kommenttia
Julkaistu 21.1.2021
Tuulilasi

Land Roverin kaikkien aikojen kyvykkäin ja kestävin ajoneuvo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tilaa, käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Defender LCV on saatavilla kolmessa eri varustetasossa ja laajasta lisävarustevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja aina kaukokäytettävästä sähkövinssistä perinteisempiin vetokoukkujärjestelmiin ja kattotelineisiin. Defender LCV:n vetokyky on 3500kg (tieliikenteen sallittu maksimi). Lisävarusteena saatavilla oleva Perävaunun peruutusavustin helpottaa perävaunun tai trailerin kanssa peruuttamista ja toimintaa. Peruutusavustimen avulla vaunun kiinnitys ja esimerkiksi peruutus onnistuu helpommin ahtaissakin tiloissa. Peruutusavustin mahdollistaa perävaunun kanssa peruuttamisen käyttämällä vain keskikonsolin pyörökosketinta ja kaasu/jarru-poljinta ohjauspyörään koskematta. Vakiona autosta löytyvä erillisilmajousitus tasonsäädöllä takaa tasaiset kilometrit olosuhteista ja kuormasta riippumatta.

Ingenium moottoriperheen uusi D200 MHEV diesel, 3,0-litrainen turboahdettu rivikuutonen MHEV (kevythybridi) diesel tarjoaa 500 Nm huippuväännön. Uusi Defender LCV on nyt ennakkotilattavissa valtuutettujen jälleenmyyjien luona. Hinnat alkavat 63 394 eurosta. Mallin asiakastoimitukset alkavat kevään aikana.

Defender LCV on täysiverinen maastoauto. Jatkuva neliveto, automaattivaihteisto sähköisesti kytkettävällä alennusvaihteistolla, elektronisesti ohjattu keskitasauspyörästön lukko sekä lisävarusteena saatava aktiivinen takatasauspyörästön lukko varmistavat, että auto ei jätä pulaan kovemmallakaan työkeikalla. Konfiguroitavissa oleva maastoajo-ohjelma, jonka debyytti nähtiin uuden Defenderin lanseerauksen yhteydessä, vauhdittaa myös Defenderin LCV -mallia. Uudessa ohjelmassa kokeneemmat käyttäjät voivat hienosäätää maastoajon yksittäisiä ominaisuuksia tai tarvittaessa auto valitsee sopivimmat ajoneuvoasetukset älykkään automaattitoiminnon avulla.

Defender LCV:stä löytyy myös Land Roverin uusi Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä 10” näytöllä. Seuraavan sukupolven kosketusnäyttö on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, ja se vaatii vähän valintoja usein käytettyjen tehtävien suorittamiseksi, kun taas sen always-on suunnittelu takaa melkein välittömät vastaukset. Myös navigaatio on vakiona.

Lisävarusteena saatavilla olevan ensimmäisen rivin lisäistuin (First row Jump Seat), luo istuimet kolmelle. Land Roverin älykäs lisävarusteena saatavilla oleva ClearSight- digitaalinen taustapeili tarjoaa näkymän taakse myös silloin kun kyydissä on korkeampi kuorma tai kolme matkustajaa. Se käyttää live-videosyötettä antennin läheisyydessä olevasta kamerasta, tarjoten jopa tuplasti näkyvyyttä perinteiseen peiliin verrattuna (50 asteen katselunäkymä taakse) myös silloin kuin perinteisen peilin edessä olisi esteitä.

Uusi Defender LCV on saatavilla 110-korimalliin ja kolmessa eri varustetasossa, kaksi-tai kolmepaikkaisena. Takatila tarjoaa reippaan tilan isommankin kuormalle. Tavaratila tarjoaa jopa 165cm pituisen tasaisen pinnan, jättäen etupenkeille täyden liikkuvuuden.

Kolmen varustetason lisäksi asiakkaat voivat mukauttaa ajoneuvojaan Land Roverin laajalla lisävarustevalikoimalla. Saatavissa on aina kaukosäätimellä varustetusta sähkövinssistä, kattoteltasta ja puhallettavista vesitiiviistä markiiseista perinteisempiin vetokoukkujärjestelmiin ja kattotelineisiin. Lisäksi saatavilla on esimerkiksi satiinisuojakalvo, joka tekee maalipinnasta entistä kestävämpää. Kestävä, liuotinvapaa ja täysin kierrätettävä kalvo auttaa suojaamaan kaikkea pysäköintinaarmuista ja piikkipensaan raapaisuihin. Se on saatavana tehdasasenteisena Eiger Grey-, Gondwana Stone- ja Pangea Green -värillä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen nykyaikaisen pinnan suojaten uuden Defenderin maalauksen.

Defender 110 LCV-mallien asiakastoimitukset käynnistyvät kevään aikana.

1 kommentti