Tuulilasi

Uudistunut Nissan Note myyntiin


Nissan Noten toinen sukupolvi on saapunut Suomeen. Hinnastossa on seitsemän versiota, joista kolme bensiinikäyttöistä ja neljä dieseliä.
Teksti Timo Nurmi
Kuvat Nissan

Ainoa bensiinimoottori on 1,2-litrainen 80-hevosvoimainen, jonka saa kolmella varustetasolla (Visia City, Visia ja Acenta). Diesel on 1,5-litrainen ja 90-hevosvoimainen, ja varustevaihtoehtona on lisäksi ylellisin eli Tekna. Kaikissa Note-versioissa on vaihteistona viisivaihteinen manuaali.

Note-malliston hinnat lähtevät 15 289 eurosta, jolla irtoaa siis 1,2-litrainen bensaversio Visia City -varustelulla. Kallein bensakäyttöinen Note, Acenta-varusteltu versio, maksaa 16 890 euroa. Dieselmalliston hinnat lähtevät 18 390 eurosta. Kallein dieselmalli on Tekna-varusteltu 1.5 dCi, joka maksaa 21 689 euroa.

Lisävarusteet on koottu kahdeksi paketiksi, joista Family Pack sisältää älyavainjärjestelmän, pituussuunnassa säädettävän takaistuimen, tummennetut lasit ja tavaratilan lattialevyn säätömahdollisuuden kahteen eri korkeuteen. Paketin autoveroton hinta on 500 euroa.

Tech Pack sisältää älyavainjärjestelmän, Nissan Connect -järjestelmän 5,8-tuumaisella näytöllä, kuolleen kulman varoittimen, kaistavahdin sekä esimerkiksi jalankulkijat auton ympärillä tunnistavan toiminnon. Paketti maksaa verottomana 1 000 euroa.

Ensi vuoden helmikuussa Note-mallisto kasvaa 98-hevosvoimaisella ahdetulla bensiinimoottorilla, jonka yhteyteen saa myös portaattoman CVT-vaihteiston.     

Lue myös Noten ensikoeajo.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 15.10.2013