Tuulilasi

Tuulilasille uusi päätoimittaja


Tuulilasin päätoimittajaksi on nimitetty Jukka Rönkä.
Teksti Niko Rinta
Kuvat Pasi Piironen

Hän jatkaa myös Urheilulehden päätoimittajana ja Tuulilasin julkaisujohtajana.

Ennen Urheilulehteä Rönkä toimi muun muassa Veikkaaja-lehden päätoimittajana.

Tuulilasin nykyinen päätoimittaja Lauri Larmela jatkaa Tuulilasin toimituksessa artikkelitoimittajana.

"Tuulilasi on Suomen arvostetuin ja paras autolehti, jolla on vaalittavanaan yli 50 vuoden mittainen hieno historia. On kunnia päästä tekemään tällaista lehteä ja vastaamaan yhdessä koko toimituksen kanssa niihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita Tuulilasilla on edessään tällaisen historiallisen mediamurroksen aikana”, Rönkä kertoo.

"On hienoa, että Laurin pitkä kokemus ja mittaamattoman arvokas ammattitaito on myös jatkossa Tuulilasin lukijoiden kuten myös meidän tekijöiden käytössä”, Rönkä iloitsee.

Tuulilasi koeajaa, testaa ja vertailee vuodessa satoja eri automalleja. Uudet autot muodostavat Tuulilasin kovan ytimen, mutta niiden lisäksi Tuulilasi liikkuu käytettyjen autojen maailmassa, testaa renkaita sekä varusteita. Tuulilasi ja sen lukijat ovat aina maantiellä – niinpä liikenteen sujuvuus ja turvallisuus ovat Tuulilasissa jatkuvasti tapetilla.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 4.9.2015