Apu

Tuomas Enbuske: RKP on saavuttanut tavoitteensa

Tuomas Enbuske: RKP on saavuttanut tavoitteensa
– RKP on puolueiden miesprostituoitu, Tuomas Enbuske kirjoittaa.
Julkaistu: 14.5.2019

RKP on puolueiden miesprostituoitu. Se antaa ihan kaikille. Kun Suomeen nyt tulee vasemmistolainen hallitus, RKP oli ensimmäisenä lähdössä mukaan. RKP on aina kärkkymässä hallitukseen.

Jos meille tulee sosialistinen hallitus, RKP:n tehtävä on kertoa sosialismista äänestäjilleen ruotsiksi. Kapitalistisessa hallituksessa sama homma. Vaikka Putinin juntta tekisi sotilasvallankaappauksen Suomessa, RKP olisi sielläkin mukana varmistamassa, että suomalaisilla toisinajattelijoilla on oikeus tulla diktaattorien waterboarding-kiduttamaksi myös ruotsiksi.

RKP:lle kelpasi sänkykumppaniksi vasemmistolainen hippi. Pari vuotta sitten RKP:lle olisi kelvannut samalla tavalla lempiminen samassa sängyssä patamustien porvareiden kanssa. Kun persut hajosivat ja siniset perustivat puoluetta, RKP oli jo matkalaukun kanssa Kesärannan edessä.

Ainoa puolue, joka on saavuttanut tavoitteensa

RKP ei noussut vuonna 2015 hallitukseen vain siksi, että se oli luvattu persuille. Persut saivat silloin hallitusohjelmaan maahanmuuttopolitiikan ja RKP:n pois. Taloudesta persut eivät hallitusneuvotteluissa ymmärtäneet yhtään mitään. Kepulla ja kokoomuksella oli täysi työ hoitaa neuvottelut niin, ettei persuja nolattaisi taloudessa.

Jos RKP olisi Mummotunnelissa pyörivä naistenmies, se saisi seuraa vartissa. RKP nimittäin lähtisi ihan kenen matkaan tahansa. Ainoana ehtona olisi, että RKP:n jurrinen yhden yön juttu hoidettaisiin myös ruotsiksi. Mutta kyllä RKP:täkin himoitaan. Jos RKP haluaisi poistua Mummotunnelista ilman seuraa, ainoa reitti olisi paeta ilmastointiputken kautta.

Aina hoetaan, ettei RKP:llä ole periaatteita, mutta itse asiassa on. Se on ainoa puolue, joka on saavuttanut tavoitteensa. Sen ainoa tavoite on ruotsin aseman säilyttäminen. Tiedän kielisotien kiistat ja ruotsinkielisten harhaisen roturasismin suomenkielisiä kohtaan aikoinaan. Evakkojen asutuksessa ruotsinkieliset eivät olleet valmiita kantamaan vastuuta, koska eivät halunneet suomenkielisiä alueelleen.

Sen sijaan sotaan ruotsinkieliset osallistuivat siinä missä suomenkielisetkin. Vai ovatko nimet Carl Gustaf Mannerheim, Adolf Ehrnrooth tai Ruben Lagus tuttuja nimiä?

Suomalaiset luulevat, että ne puhuvat ilkeyttään ruotsia

Ruotsi ja suomi ovat perustuslain mukaan Suomen virallisia kieliä. Suomi ja ruotsi ovat siis tasa-arvoisia kieliä. Vastustan pakkoruotsia, koska se ei toimi. Kukaan yliopiston käynyt suomenkielinen ei osaa ruotsia. Viimeksi ruotsia osasi pääministeri Lipponen 2003, jos Alex Stubbin pätkäkautta ei lasketa. Mutta Stubb on kaksikielinen. Antti Rinne muuten on opetellut viime aikoina ruotsia. Meillä on siis vain demaripääministereitä, jotka osaavat ruotsia.

Sen sijaan ruotsin kielen asemasta pitäisi kertoa enemmän historian tunnilla, koska suomalaiset luulevat, että ne puhuvat ilkeyttään ruotsia. Eivät puhu. RKP on siis onnistunut tehtävässään. Ruotsiksi saa palveluita Suomessa, ja se on hyvä.

Ruotsinkieliset maksavat enemmän veroja kuin saavat veroetuja

Kun nyt joku alkaa taas valittaa ruotsin kielen kalleudesta: itse asiassa ruotsi on ainoa kieli Suomessa, joka maksaa itsensä takaisin. Kun korvamerkitsemme ruotsinkielisten maksamat tulo- ja pääomaverot, he maksavat enemmän veroja kuin saavat veroetuja. Ruotsinkieliset tekevät vähemmän rikoksia kuin suomenkieliset ja käyttävät vähemmän sossun palveluja. Eli turha meidän on valittaa.

Toki olin pettynyt, että RKP lähti mukaan vasemmistolaiseen ”kansanrintamahallitukseen”. Toivon kuitenkin, että fiksut oikeistodemarit ja pro market -vihreät pitävät puoliaan ja markkinatalous pysyy Suomessa. Muuten meillä käy kuten muissa sosialistisissa maissa: muutaman vuoden päästä Suomessa on pulaa raakapuusta, sellusta ja järvistä. RKP:n tehtävä on kertoa sellupulasta myös ruotsinkielisille. Jos eivät jo kaikki ole paenneet maasta.

Kommentoi »