Tulkit kohtaavat
Kulttuuri
Tulkit kohtaavat
– Olen ollut festareilla ja joulukonsertit teen, mutta muuten valmistaudun ensi kesään, Katri Helena vihjaa taiteilijauransa 50-vuotisjuhlaan.
Julkaistu 21.8.2012
Apu

 Karpata piti. Ei kun skarpata, taiteilija kuvailee tv-show´ta Vain elämää, jossa tähdet tulkitsevat toistensa lauluja lokakuussa alkavassa Nelosen ohjelmassa.

– Konsertissa laulan kaksi tuntia, mutta huhtikuussa Hirvensalmella meni lyhyillä unilla yhdeksän päivää, Katri mitoittaa.

Ääni on tavallista seksikkäämpi auringosta huolimatta.

– Kesäflunssa iski heti, kun mustikat loppuivat. Olenkin jo käynyt Porvoon torilla hakemassa 20 kiloa pakkaseen.

Sutjakkuuden salaisuus on kuulemma lapsenlapsi.

– Sen perässä kun juoksee...

teksti Tuula Nieminen

Kuvat Atte Kajova

– Tommi Liimatainen, Katri Helena vastasi, kun häneltä kysyttiin, miten hän tuli mukaan ohjelmaan. Ja täydensi myöhemmin, että managerin idea.

Erin itkettää herkkyydellään Jari Sillanpäätä, mutta odottakaas, kun Jari laulaa Erinin hitin Vanha nainen hunningolla.

Cheek eli Jare Tiihonen päräytti Hirvensalmelle Maseratilla, jolla Jari ja Nipa sitten päästelivät pitkin raittia stereot täysillä. Ohjelmaahan tehtiin salassa.

Nipa arpoo kollegoille lippaastaan muistosormukset, jotka 1980-luvulla koreilivat Dingo-Neumannin sormissa.

Kaija Koo palaa juurilleen ja tarttuu kitaraan 30 vuoden paussin jälkeen. – Olin kuin heikoilla jäillä, hän kuvaili tunnetta.

Jonne Aaron laulaa Satulinnan, joka osuu oman ihmissuhteen päättymissuruun. Jonne kävi ahkerasti Kaijan vaatekaapilla ja sai lopulta omakseen rakkaan takin.

Kommentoi »