Tukholman parhaat miestenputiikit
Matkailu
Tukholman parhaat miestenputiikit
Tapasimme Tukholman muotipiirien uudet räätälikyvyt Saman Amelin ja Dag Granathin ja kysyimme, mistä löytyvät kaupungin parhaat miestenputiikit.
Julkaistu 30.9.2015
Mondo

Tapasimme Tukholman muotipiirien uudet räätälikyvyt Saman Amelin ja Dag Granathin ja kysyimme, mistä löytyvät kaupungin parhaat miestenputiikit. Kaksikon oma mittatilausvaatteisiin erikoistunut Atelier Saman Amel (samanamel.se) sijaitsee Östermalmilla.

NITTY GRITTY ”Tukholman paras katumuotikauppa (nittygrittystore.com). Loistava valikoima merkkejä, kuten Comme des Garçons, orSlow, Alden, Marni… Jos pidät rennosta katutyylistä, Nitty Gritty on oikea paikka!”

GABUCCI ”Hieno myymälä (gabucci.se), joka on toiminut jo yli 20 vuotta. Gabucci keskittyy Attolinin ja Bogliolin kaltaisiin italialaisiin merkkeihin. Uusi myymälä Nybrogatanilla on mahtava paikka.”

HERR JUDIT ”Vintagevaatteita myyvä Herr Judit (herrjudit.se) on oleellinen osa Tukholman miestenmuotiskeneä. Södermalmin myymälä on keskittynyt katutyyliin, Östermalmin myymälä puolestaan klassiseen tyyliin.”

JUS ”Jos huippumuoti kiinnostaa, Jus (jus.se) on oikea paikka. Tyylikkäässä liikkeessä on hyvällä maulla valikoitu kokoelma sellaisilta merkeiltä kuin Helmut Lang, Rick Owens ja Raf Simons.”

ACNE ”Acne (acnestudios.com) on nostanut ruotsalaisen muodin mainetta maailmalla jo vuosikymmenen ajan. Lippulaivamyymälä vanhassa pankkirakennuksessa Norrmalmstorgilla on jokaisen ostosmatkailijan pakollinen kohde.”

Kommentoi »