Tuulilasi

Toyota kiinnosti marraskuussa autoilijoita

Toyota kiinnosti marraskuussa autoilijoita
Marraskuussa Kamuxin klikatuimpien yksittäisten autojen ja suosituimpien automallien joukossa havaittiin uusi nousija – Suomen kansallekin tuttu ja luotettava Toyota. Pitkään suosituimpien automallien kärkisijaa pitäneet Mercedes-Benzin mallit jatkoivat suosittuina edelleen.
Julkaistu: 4.12.2020
Toyotaa edusti marraskuun klikatuimmissa yksittäisissä autoissa toisella sijalla vuoden 2019 näppärän kokoinen hatchback-mallinen hybridi Corolla ja sijalle 7. nousi Toyotan maasturimalli C-HR, vuosimallia 2018. Toyota Corolla nousi myös suosituimpien automallien sijalle 4 ja kiilasi muun muassa Volkswagenin sekä Volvon suosittujen automallien ohi.
Toyota tunnetaan tuttuna ja turvallisena kansanautona, jossa yhdistyy luotettavuus ja kestävyys.
”Kamuxin teettämässä Suomalaiset autokaupoilla -tutkimuksessa Toyota on ehdoton ykkönen, kun kysytään, mikä automerkki tulee mieleen sanasta luotettava. 23 % suomalaisista yhdistää luotettavuuden Toyotaan. Tutkimuksen mukaan Toyotaan liitetään mielikuva myös perheautona”, Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Arvostettu Mercedes Benz kärjessä

Pitkään ykkössijaa ylläpitänyt Mercedes-Benzin C-sarja sai siirtyä nyt kakkossijalle E-sarjan noustessa marraskuun katsotuimmaksi automalliksi. E-sarjan Mercedes-Benz on pikkuveljeään suurempi automalli, josta ei laatua puutu. E-sarjan Mercedeksen voikin luokitella edustusluokan autoksi jo kokonsa ja varustelunsa puolesta.
”Suomalaiset autokaupoilla -tutkimuksen mukaan Mercedes Benziin yhdistetään kalleus, mutta vahvasti myös arvostus, mikä varmasti selittää sen suosiota”, Iiskonmäki sanoo.

Massiiviset muskeliautot keräsivät klikkejä

Marraskuun klikatuimpien yksittäisten autojen kärkisijoille nousi myös huomiota herättäviä muskeliautoja. Kärkipaikan vei räyheä kirkkaansininen muskeliauto Ford F150 Raptor, josta ei kokoa eikä näköä puutu. Tällä menopelillä ei varmasti jää jalkoihin.
Sijalla yhdeksän komeili myös toinen röyhkeän näköinen sekä kokoinen muskeliauto Dodge Ram. Nämä molemmat pick-upit soveltuvat niin ammattimaiseen tavarankuljetukseen kuin isompaa autoa haluavalle.
Kamux.fi:n marraskuun katsotuimmat yksittäiset autot
1. Ford F150 Raptor
2. Toyota Corolla
3. Wilson Tool Motorhome
4. Land Rover Defender
5. Audi S5
6. Volvo 460 Motorhome
7. Toyota C-HR
8. Alfa Romeo Stelvio
9. Dodge Ram 2500
10. Volkswagen Transporter
Kamux.fi:n marraskuun katsotuimmat automerkit
1. Mercedes-Benz
2. Volvo
3. BMW
4. Volkswagen
5. Audi
6. Toyota
7. Ford
8. Skoda
9. Nissan
10. Opel
Kamux.fi:n marraskuun katsotuimmat automallit
1. Mercedes-Benz, E-sarja
2. Mercedes-Benz, C-sarja
3. Audi A4
4. Toyota Corolla
5. Volkswagen Passat
6. Volkswagen Golf
7. BMW 520
8. Skoda Octavia
9. Volvo V70
10. Volvo XC60
Kommentoi »