Tuulilasi

Toyota Aygo X sai Suomen hinnat

Toyota Aygo X sai Suomen hinnat
Toyotan täysin uusi kompakti crossover-malli, Aygo X on saanut hinnat ja mallin ennakkovarausmahdollisuus on auennut. Malliston hinnat alkavat Play-varustetason 16 802,72 eurosta tai Toyota Easy Yksityisleasingilla 350 €/kk. Kokoaan suurempi Aygo X eli ”Aygo Cross” tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon heille, joille kompakti crossover-malli on vaihtoehto tai vastaus jokapäiväiseen liikkumiseen.
Julkaistu: 16.12.2021

Uutuus saapuu Suomeen neljällä erilaisella varustelutasolla, joista Aygo X Play avaa pelin 16 802,72 euron hinnallaan. Aygo X on aina 1,0-litraisella, kolmisylinterisellä bensiinimoottorilla varustettu. Play-varustetason yhteydessä voimansiirtona toimii aina viisivaihteinen, käsivalintainen vaihteisto.

Totuttuun tapaan jo perusvarustetaso pitää sisällään kaiken oleellisen, kuten ilmastoinnin, Toyota Touch -mediakeskuksen 7"-kosketusnäytöllä sekä peruutuskameralla ja luonnollisesti täyden turvallisuusvarustelun. Viimeksi mainittu sisältää mm. Pre-Collision -järjestelmän, kaukovaloautomatiikan, kaista-avustimen ja lisäksi mukautuvan vakionopeussäätimen.

Varustetasoista seuraava kantaa nimeä Play Edition. Siihen on saatavilla portaaton Multidrive S -vaihteisto, mikä luonnollisesti lisää ajomukavuutta urbaanissa katukuvassa liikuttaessa. Mediakeskus on tässä varustetasossa 8”-kosketusnäytöllä varustettu, alla pyörivät 17” kevytmetallivanteet ja takalasit on tummennettua versiota. Lisäksi varustetasoon kuuluu automaattinen ilmastointi, nahkapäällysteinen ohjauspyörä sekä LED-ajovalot.

Style-varustetaso on saatavilla ainoastaan portaattomalla Multidrive S -vaihteistolla, jotta varustetason tyylikkyydestä nauttiminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Auton ulkoväri on aina bi-tone -tyyppinen eli katto on ulkoväristä riippumatta musta. Värimaailma jatkuu elegantisti myös sisätiloissa. Sisätilojen muutoksiin kuuluu myös Toyota Smart Connect -mediakeskus, jonka kosketusnäytön kautta ohjataan niin pilvipohjaisen navigoinnin kuin autonkin moninaisia toimintoja - joko paikan päältä tai etänä monipuolisen MyT-sovelluksen avulla.

Malliston huipulla on rajoitetun aikaa saatavilla oleva Limited, jonka tunnistaa maukkaasta Cardamom Green -ulkoväristä ja oransseista yksityiskohdista niin auton ulko- kuin sisäpuolella. Kevytmetallivanteet ja siten rengaskoko muuttuvat 18-tuumaisiksi, vaihteisto on aina portaaton Multidrive S -vaihteisto ja äänimaailmasta vastaa JBL Premium -audiojärjestelmä.

Täysin uuden Toyota Aygo X -malliston hinnat liikkuvat aiemmin mainitun Play-mallin 16 802,72 eurosta Limited-mallin 21 210,40 euroon. Erinomaista helppoutta ja vaivattomuutta arvostaville avautuu myös uudenlainen mahdollisuus auton käyttöön Toyota Easy Yksityisleasing -palvelun myötä. Yksityisleasing pitää aina sisällään mm. huollot, renkaat ja renkaiden kausivaihdot. Lisäksi normaalien, kuluvien osien ml. renkaiden uusiminen kuuluu sopimuksen piiriin. Aygo X -malliston esimerkkihinnat liikkuvat 350 - 423 €/kk välillä. Tarkemmin Toyota Easy Yksityisleasing -palvelusta kerrotaan tammikuussa 2022.

Täysin uuden Toyota Aygo X -mallin ennakkohinnasto, alustavat tekniset tiedot sekä varusteluettelo löytyvät täältä. Ensimmäiset Aygo X -mallit saapuvat Suomeen kesäkuussa 2022.

2 kommenttia