
Hittileipä reppuun ja menoksi!
Joe & The Juicen tunacadosta mukailtu tonnikalasandwich on herkullinen ja helppo tehdä. Kääräise leivät leivinpaperiin, pakkaa kylmälaukkuun ja ota mukaan piknikille.
Tonnikalasandwich
2 annosta / 30 min
- 2 kokonaista (4 viipaletta) ruispalaa
- 2 rkl pestoa
- 1 tomaatti
- (1 syöntikypsä avokado)
Tonnikalatahna
- 1 prk (160 g) MSC tonnikalapaloja öljyssä tai vedessä
- ½ dl voileipäpikkelssiä
- 1 tl sitruunanmehua
- pari tippaa tabascoa
1. Valmista ensin tonnikalatahna. Valuta tonnikalapalat siivilässä ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon voileipäpikkelssi ja sitruunanmehu. Mausta parilla tipalla tabascoa.
2. Paahda ruispalat leivänpaahtimella rapeiksi. Levitä pestoa kaikille leipäpaloille. Lusikoi tonnikalatahnaa kahdelle leipäpalalle.
3. Pese ja viipaloi tomaatti. Jos haluat, voit täyttää leivän myös avokadoviipaleilla. Käsittele avokado näin: Halkaise avokado, poista siitä kivi. Kaapaise avokadosta hedelmäliha lusikalla leikkuulaudalle ja leikkaa viipaleiksi.
4. Nosta kahdelle leivälle tomaatti- ja halutessasi avokadoviipaleita. Aseta täytettyjen leipien päälle toiset puolikkaat kanneksi.