Tuulilasi

Tilaa tarvitsevat italofanit huomio – Alfa Romeo Giuliasta tulossa myös farmariversioTilaa tarvitsevat italofanit huomio – Alfa Romeo Giuliasta tulossa myös farmariversio

Automotive News Europen saamien tietojen mukaan FCA on tekemässä Alfa Romeo Giuliasta sedanin rinnalle myös farmarikorista versiota.
Teksti Max Lange
Kuvat Alfa Romeo

Tietoa farmarikorisesta Giuliasta ei ole virallisesti vahvistettu, mutta Automotive News Europen mukaan tieto on varsin luotettava. Auton julkistus tapahtuisi ensi vuoden loppupuolella, mitä luultavammin Frankfurtin autonäyttelyssä.

Automotive News Europen haastatteleman analyytikon mukaan farmariversio Giuliasta olisi järkevä liike Alfa Romeolta. Giulian segmentissä farmarikoriset autot ovat kattaneet Euroopassa 42 prosenttia myynnistä, kun taas sedanien osuus on vain 33 prosenttia.

Giulian vastaanotto Euroopassa on ollut kauttaaltaan hyvä, sillä se on päässyt luokassaan suoraan neljänneksi syyskuussa. Edellä ovat vain saksalaiskolmikko Mercedes-Benz C-sarja, BMW 3-sarja ja Audi A4.

Alfa Romeolta on luvassa myös muita uutuuksia, sillä marraskuun puolessa välissä järjestettävässä Los Angelesin autonäyttelyssä esitellään italialaismerkin uusi katumaasturi Stelvio. Stelvio perustuu samaan takavetorakenteeseen kuin Giuliakin.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 27.10.2016