
Maapähkinävoisandwich nousi ilmiöksi Tiktokissa – Näin se valmistuu
Herkulliset riisikakkusandwichit nousivat ilmiöksi Tiktokissa. Korvaa maapähkinävoi Nutellalla, jos haluat vielä suklaisemman herkun.
Riisikakku-maapähkinävoisandwich
4 annosta / 25 minuuttia
- 8 riisikakkua
- 4 rkl maapähkinävoita
- 1 banaani
Kuorrutus
- 50 g tummaa suklaata
- 1 rkl voita
1. Sipaise riisikakuille huoneenlämpöistä maapähkinävoita.
2. Viipaloi kuorittu banaani. Levitä viipaleet neljälle riisikakulle. Nosta päälle riisikakut.
3. Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää voi. Kuumenna täydellä teholla 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä lusikalla, kunnes seos on tasaista. (Muista ottaa lusikka pois kulhosta – se alkaa kipinöidä mikrossa!)
4. Valuta suklaaseosta riisikakkujen päälle. Se saa valua reunojen yli. Nauti heti tai anna jäätyä pakastimessa pari tuntia.
Vinkki! Jääkaappikylmä maapähkinävoi ei levity helposti. Voit pikapehmentää maapähkinävoin pitämällä suljettua purkkia lämpimässä vedessä muutamia minuutteja.