Tuulilasi

Tiisereitä julki - tältä näyttävät tulevaisuuden Subarut


Subaru esitteli Viviz Performance STI konseptinsa ensimmäisen version viime vuonna Tokion autonäyttelyssä. Auton tuorein versio on tarkoitus julkistaa Tokyo Auto Salonissa tässä kuussa.
Kuvat Subaru

Subaru julkaisi muutaman tiisetrikuvan autosta. Ne osoittavat, että konseptiautoa on kehitetty yhä pidemmälle.

Yhtiön mukaan auto kuvastaa Subarun visiota tulevaisuuden autoistaan, jotka tarjoavat nautintoa ja mielenrauhaa käyttäjilleen.

Tässä vaiheessa mitään teknisiä yksityiskohtia ei ole kerrottu., mutta tiiserikuvat kertonevat, miltä tuleva uusi WRX ST voisi näyttää. Etukuvasta näkyy entistä aggressiivisempi ja urheilullisempi keula muhkeine puskureineen.

Auto Expressin tietojen mukaan uuteen WRX ST:hen tulee hybridimoottori, sen pitäisi olla markkinoilla vuonna 2020. Subaru on sitoutunut EyeSight -turvateknologiaan, mikä tarkoittaa sitä, että kaikkiin sen autoihin tulee jatkossa automaattinen CTV-vaihdelaatikko. Manuaaliversiona ei WRX ST:tä enää saa.

Tuotantoversio tulee perustumaan samalle alustalle kuin tuorein Impreza hatchback.

WRX on suunniteltu täysin hybridi- ja sähkömoottorien ehdoilla. Se on suunta, mihin me haluamme mennä”, sanoo Subarun Iso-Britannian markkinointijohtaja Chris Hawken.

Julkaistu: 10.1.2018