Tuulilasi

Tässä on Mitsubishin uusi e-Evolution – sähköistä nelivetoa

Tässä on Mitsubishin uusi e-Evolution – sähköistä nelivetoa
Mitsubishi Motors (MMC) on paljastanut tänään Tokion autonäyttelyssä Mitsubishi e-EVOLUTION -konseptimallin. Sähköisellä voimalinjalla varustettu, nelivetoinen konseptiauto antaa viitteitä Mitsubishin lähitulevaisuuden suunnitelmista. Samalla se ilmentää MMC:n uutta brändistrategiaa, jonka sloganiksi on valittu "Drive your Ambition." Se kuvastaa merkin intohimoista suhtautumista autoiluun.

Mitsubishi e-EVOLUTION on uuden sukupolven suorituskykyinen SUV-malli, jossa yhdistyvät nautinnollinen ajettavuus ja Mitsubishin edistyksellinen nelivetoteknologia. Mitsubishin neliveto-osaaminen nousee autossa uuden tasolle Artificial Intelligence järjestelmän kanssa. Älykäs järjestelmä huomio muutokset tie ja liikenneolosuhteissa sekä kuljettajan keskittymiskyvyssä. Järjestelmä pystyy myös opastamaan kuljettajaa. Kuljettaja puolestaan pystyy käyttämään ääniohjauskomentojen avulla muun muassa ilmastointia, tuulilasinpyyhkimiä ja ajovaloja.

Mitsubishi e-EVOLUTIONIN voimanlähteinä ovat suorituskykyiset sähkömoottorit. Auto on varustettu suuren kapasiteetin akkujärjestelmällä. Mitsubishi e-EVOLUTION hyödyntää kolmen sähkömoottorin 4WD-järjestelmää. Yksi sähkömoottoreista sijaitsee auton etuakselilla ja kaksi takana. Voimalinja on yhdistetty sähköisesti toisiinsa tarjoten aina optimaalisen voimanjaon kaikissa olosuhteissa.

Tulossa kuusi uutta mallia

Mitsubishi Motors on esitellyt kolmivuotisen suunnitelman, jonka tavoitteena on kasvattaa yli 30 prosenttia vuosittaista myyntiä. MMC tavoittelee 1,3 miljoonan ajoneuvon valmistusta vuositasolla nykyisen noin miljoonan kappaleen sijaan.

MMC tulee jatkossa panostamaan voimakkaasti myös tuotekehitykseen. Mitsubishi esittelee seuraavan kolmen vuoden aikana yhteensä 11 mallia, joista kuusi on täysin uusia. Ensimmäisen uuden sukupolven Mitsubishi-malleista on Eclipse Cross, joka saapuu vuodenvaihteessa Suomeen.

Mitsubishi myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun ainoana japanilaisena automerkkinä.

(Lähde: Mitsubishi)

Julkaistu: 25.10.2017
Kommentoi »