Tällainen on uudistettu Hyundai Kona Electric
Autot ja liikenne
Tällainen on uudistettu Hyundai Kona Electric
Hyundai on julkistanut vuoden 2021 Kona Electricin. Uudistetussa versiossa kompaktin SUV:in keulaa on muotoiltu uudelleen, täyssähköisessä autossa on myös uusia ominaisuuksia.
Julkaistu 13.11.2020
Tuulilasi

Kona Electric on myynyt mukavasti, toistaiseksi 120 000 kappaletta verrattain lyhyessä ajassa. Kasvojenkohotuksella ei ole tavoiteltu mitään mullistavaa, koska kauppa käy.

Autossa on edelleen samat 39 tai 64 kWh:n akustot, suorituskykyyn ei ole tullut muutoksia. Pituutta auto on sentään kasvanut 2,5 senttiä. Suurin näkyvä uudistus on uusi keula sekä uudet terävämmin muotoillut ajovalot.

”Uusi keula kuvastaa puhdasta muotoilua. Modernin muotoilun täydentävät uudet LED-ajovalot. Ensi kertaa tässä autossa on 10.25 tuuman digitaalinen kojelauta. Tietoviihdejärjestelmä on päivitetty myös, siitä löytyvät Bluelink®, Hyundai LIVE Services ja Apple CarPlay sekä Android Auto”, Hyundai kertoi tiedotteessaan.

Tarjolla on nyt maksimissaan yhdeksän uutta eri värivaihtoehtoa hieman markkina-alueista riippuen. Myös uutta turvatekniikkaa löytyy, kuten kuolleen kulman varoitin ja peruutustörmäysvaroitin.

Selkeästi näkyvä latauspistokkeen paikka löytyy auton keulasta.

1 kommentti