Tuulilasi

Tällä hinnalla saa täyssähköisen Opel Corsa-e:n

Tällä hinnalla saa täyssähköisen Opel Corsa-e:n
Täyssähköisen Opel Corsa-e:n ensimmäiset autot ovat saapuneet Suomeen ja koeajettavissa valituissa liikkeissä. Uutuuden toimintamatka on jopa 337 km (WLTP), ja siinä on vakiona täys-LED-ajovalot. Corsa-e -malliston hinnat alkavat 33 712 eurosta. Nyt tehtävien Corsa-e -tilausten toimitus asiakkaille on lokakuussa.

Alkuvuodesta ensiesitelty Opel Corsa -mallisto on saanut odotettua täydennystä, kun ensimmäiset täyssähköiset Opel Corsa-e:t ovat saapuneet maahan. Jo kuudennen sukupolven Corsan täyssähköversion toimintamatka on jopa 337 km (WLTP) ja siinä on tehoa 136 hv (100 kW). Viisipaikkaisen Corsa-e:n 50 kW:n akulla on kahdeksan vuoden takuu ja akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin 30 minuutissa. Varaustilan voi tarkistaa kätevästi ”MyOpel”-sovelluksen avulla ja näin ollen optimoida muun muassa latausajankohtaa ja kustannuksia.

Kolme varustetasoa

Corsa-e -mallistossa on kolme varustetasoa, joista jo Comfort-perusvarustetasoon kuuluu muun muassa täys-LED -ajovalot, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä ja 7-tuumainen värikosketusnäyttö. Innovation Plus -varustelussa on lisäksi mm. täysin digitaalinen, 7-tuumainen infonäyttö kuljettajalle, peruutustutka taakse ja auton ulkonäköä voi vielä korostaa valitsemalla joko mustan tai valkoisen katon. Kattavin varustetaso Executive sisältää Opelin kiitellyt LED Matrix -ajovalot ja nahkaverhoillut istuimet. Lisäksi kuljettajan istuimessa on hieromatoiminto.

Ajotiloja on jo perusmallissakin kolme – normaali, Eco ja Sport. Sport-ajotilassa Corsa-e vastaa kaasuun herkemmin. Eco-tila puolestaan pidentää toimintamatkaa ajomukavuudesta tinkimättä. 136-hevosvoimaisen moottorin ja 260 Nm:n välittömän väännön ansiosta Corsa-e on ketterä ja nopeasti reagoiva. Corsa-e kiihtyy nollasta 100 km/h nopeuteen 8,1 sekunnissa.

Lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä

Corsa-e:ssä on useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Opel esittelee Executive-varustetasoon vakiona kuuluvat IntelliLux LED Matrix -valot ns. pienten autojen segmentissä ensimmäistä kertaa. Uusimman sukupolven korkearesoluutiokameran kontrolloimat kahdeksan LED-elementtiä sopeuttavat jatkuvasti valoja vallitsevien olosuhteiden ja ympäristön mukaan. Lisävarusteena on saatavana myös mukautuva vakionopeudensäädin. Myös katvealueenvaroitin ja erilaiset pysäköintiavustimet kuten panoraamaperuutuskamera kuuluvat uuden Corsan lisävarustevalikoimaan.

Innovation Plus- ja Executive -varustetasoa voi täydentää myös Multimedia Navi -järjestelmällä tai 10-tuumaisella Multimedia Navi Pro -järjestelmällä. Live Navigation -toiminto kertoo reaaliaikaista tietoa liikenteestä. Lisäksi autolla on suora yhteys tiepalveluun ja hätäpuhelumahdollisuus.

Opel Yksityisleasing -sopimuksella Corsa-e:n saa käyttöön ilman käsirahaa, vaihtoautoa tai riskejä. Corsa-e Comfortin hinta Opel Yksityisleasing -sopimuksella 399 €/kk* (48 kk/40 000 km).

*Sisältää valtion hankintatuen 2000 €.

Opel Corsa-e:n hinnat:

Opel Corsa-e Comfort 136 automaatti 33 711,64 €

Opel Corsa-e Innovation Plus 136 automaatti 35 250,99 €

Opel Corsa-e Executive 136 automaatti 36 790,31 €

Julkaistu: 13.6.2020
Kommentoi »