Tuulilasi

Taksialalla ilmiriita: ”Meidät on suljettu ulos”

Taksialalla ilmiriita: ”Meidät on suljettu ulos”
Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiva Lähitaksi Oy on eronnut Taksiliitosta. Syynä on se, että Lähitaksin aiemmin käyttämä Valopilkku-sovellus myytiin Taksi Helsingille.

Sovellus auttaa asiakkaita ja taksipalvelujen tarjoajia löytämään toisensa, nyt Lähitaksi ei voi enää sovellusta käyttää.

”Koska Suomen Taksiliitto ry:n omistama Taksiliiton Yrityspalvelu Oy myy Valopilkku-tilaussovelluksen Taksi Helsingille, ja sulkee Lähitaksi Oy:n ulos sovelluksesta, on Lähitaksi Oy:n hallitus tänään päättänyt erota Taksiliiton jäsenyydestä. Taustalla on tilanne, jossa Lähitaksi Oy pelasti Valopilkun toiminnan jatkumisen sen jälkeen, kun Taksi Helsinki yksipuolisesti irtautui siitä viime marraskuussa”, Lähitaksi Oy tiedotti tänään.

Lähitaksi Oy alkaa nyt kehittää omaa vastaavaa sovellusta.

”Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n tämänpäiväinen päätös myydä Valopilkku siitä jo kertaalleen sopimusehtojen vastaisesti luopuneelle ja sitä julkisuudessakin voimakkaasti arvostelleelle taholle vähäisen taloudellisen hyödyn perusteella on valitettavaa ja lyhytnäköistä, kommentoi Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen IS:lle.

Voit lukea IS:n alkuperäisen uutisen tästä linkistä.

Julkaistu: 10.5.2018
Kommentoi »