Apu

Susanna Laine keskittyy vapaa-aikansa lisäämiseen: "En hirveästi haaveile"

Susanna Laine keskittyy vapaa-aikansa lisäämiseen: "En hirveästi haaveile"
Susanna Laine näyttelee kesäteatterissa Valkeakoskella Danny-musikaalissa Armi Aavikkoa.
Julkaistu: 20.7.2019

Olet jo monena kesänä näytellyt ­kesäteatterissa, ja tänä vuonna ­tähdität Danny-musikaalia Armina. Mikä lavalla kiehtoo vuodesta toiseen?

– Teatteri on kiinnostanut minua nuoresta asti. Ihan selkeää vastausta minulla ei ole ­siihen, mikä siinä kiehtoo. Siinä on ­jotain ­taikaa. Lisäksi musikaalien tekemisessä saa tanssia ja laulaa, mitkä ovat molemmat rakkaita harrastuksia. Ja nautin myös ryhmässä tekemisestä, keikkailu on joskus yksinäistä puuhaa.

Mitä tiesit Armi Aavikosta ennen ­musikaalia?

– Tiesin Armista sen, mitä olin lehtien ­palstoilta lukenut. Siitä jäi kuva, että hän oli herkkä ihminen, ja onhan hänen tarinansa aika traaginen. Voin myös hyvin kuvitella, millaisen arvioinnin kohteeksi hän on joutunut, kun on kauneuskilpailujen jälkeen lähtenyt laulajan uralle. Meitä yhdistää misseyden lisäksi sama syntymäpäivä, 1. syyskuuta.

Syksyllä hyppäät juontamaan Tuttu Juttu Show’ta Timo Koivusalon kanssa. Millaisia muistoja se herättää?

– Seurasin pienenä tiiviisti Tuttu Juttua ja ohjelmahan on aivan loistava. Olin todella ­iloinen, kun Timo pyysi mukaan. Muistan hyvin, että Tuttu Juttu tuli aina torstaisin klo 21 ja piti ehtiä harrastuksista kotiin sitä katsomaan.

Jatkat syksyllä myös suositussa Puoli ­seitsemän -ohjelmassa. Miten rentoudut kiireisessä arjessa?

– Lataan akkuja kesäteatterin päätyttyä muutaman viikon ihan vaan laiskasti sohvalla makoillen. Ohjelma täyttää lokakuussa 10 vuotta ja minulle Puoli seiskassa tulee viides vuosi täyteen. Niinpä syksyllä on luvassa ­juhlan tuntua. On ihanaa päästä taas 2. syyskuuta ­tutuille sohville.

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

– Tykkään elämästäni juuri tällaisena, en hirveästi haaveile. Toivottavasti saan tehdä näitä töitä mitä nytkin teen ja minä sekä ­l­äheiseni pysyvät terveenä. Ehkä keskityn­ ­hieman vapaa-ajan lisäämiseen almana­kassani. Nyt juuri kotini remonttikaaoksessa haaveilen, että saisin maata jossain ihanissa kylpylähoidoissa pari päivää.

Danny-musikaalin esitykset Valkeakoskella ­10. elokuuta asti.

Kommentoi »