Tuulilasi

Skodan täyssähköinen katumaasturi Enyaq iV esitellään 1.9. - yleisö pääsee virtuaalisesti paikalle

Skodan täyssähköinen katumaasturi Enyaq iV esitellään 1.9. - yleisö pääsee virtuaalisesti paikalle
Uuden Škoda Enyaq iV -mallin ensiesittely 1. syyskuuta klo 20.00 on kaksi yhdessä -tapahtuma. Škodan uuden täyssähkö-katumaasturimallin ensiesittely Prahassa toteutetaan uudella online-tavalla virtuaalisesti. Virtuaalinen yleisö pääsee rajoituksitta mukaan live-tilaisuuteen.

Yksilöllisesti ohjattavat 360-asteen kamerat välittävät paikalla mukana olemisen tunteen. Ennen uutuusmallin varsinaista livestriimaus-esittelyä katsojat pääsevät vapaasti kulkemaan virtuaalisessa Škoda-näyttelypaviljongissa. Digitaalisessa showroom-esittelytilassa katsojat voivat tutustua Vision iV -konseptiautomalliin ensin mistä tahansa kulmasta ja sitten sen pohjalta syntyneeseen uuteen Enyaq iV -malliin. Lisäksi ladattavissa on kattavaa taustamateriaalia molemmista automalleista.

Ohjelmallisen tarjonnan täydentävät haastatteluosuudet livestudiosta ja Škoda Cineman esittämät videot Škoda-maailmaan liittyen. Digitaalisessa showroom-esittelytilassa on pyörivällä alustalla nähtävissä valittuja automalleja Škodan jo 125-vuotisen historian varrelta.

Enyaq iV on merkittävä vaihe Škodan sähköllä ajamisen strategiassa. Merkittävää on myös uusi tapa, jolla uutuusmalli tuodaan suuren yleisön eteen. Auton ensiesittely tehdään ensimmäistä kertaa samanaikaisesti sekä perinteisenä livetilaisuutena Prahassa että innovatiivisena online-esittelynä.

Virtuaalisessa paviljongissa erilaisia Škoda-maailmoja

Esiintymään pääsevät 1000 MB, 640 Superb, 1101 “Tudor”, L&K S, Rapid Six ja Popular Monte Carlo. Katsoja voi itse valita, mistä kulmasta autoja katsoo, aivan kuin olisi paikan päällä.

Kuten esittelytilaisuuteen Prahassa osallistuva yleisö, virtuaalisesti osallistuva yleisö saa itse valita kiinnostavimmat kohteet ja päättää, missä järjestyksessä niihin tutustuu. Ainut poikkeus on live-esittelyn striimaus, joka alkaa klo 20.00. Sen alkamisesta muistutetaan minuuttia ennen aloitusta. Virtuaalinen paviljonki avautuu vierailijoille 20 minuuttia ennen live-esittelyn alkua ja sulkeutuu kahden tunnin kuluttua live-esittelyn päättymisestä.

Virtuaaliseen ensiesittelyyn osallistuminen on helppoa. Katsojan tarvitsee vain mennä osoitteeseen https://skoda-virtual-event.com tai Škodan käyttämän sosiaalisen median kanavalle (Facebook ja Twitter) tai Škoda Storyboardiin (www.skoda-storyboard.com), joista löytyy virtuaalisen esittelyn aloitussivu. Katsojan käyttämän laitteen käyttöjärjestelmän ja selainohjelman (Chrome, Firefox tai Safari) yhteensopivuustarkastuksen jälkeen virtuaalisella vieraalla on tilaisuuteen vapaa pääsy.

Julkaistu: 25.8.2020
2 kommenttia