Tuulilasi

Skoda Fabia oli liikaa lähiöasukkaille: ”Vie se kaatopaikalle, tämä näyttää aivan Beirutilta”

Skoda Fabia oli liikaa lähiöasukkaille: ”Vie se kaatopaikalle, tämä näyttää aivan Beirutilta”
Joillekin ihmisille materia on kaikki kaikessa. Kuten autot. Tämän sai kouriintuntuvasti kokea vihreän puolueen kunnanvaltuutettu Julia Laursen kotikaupungissaan Shanklinissa Iso-Britannian Isle of Wightilla.
Julkaistu: 20.5.2021

Hän heräsi aamulla ja lähti autolleen juotuaan teekupposen. Yllätys oli melkoinen, kun auton lasinpyyhkimeen oli kiinnitetty lappu, jonka oli allekirjoittanut ”Littlestairsin Katuvalvonta”. Lapun tekstin mukaan hänen Skoda Fabiansa oli niin ruma, että se pilasi kaikkien muiden alueen asukkaiden maineen ja sai näyttämään heidät huonommilta kuin ovat.

Laursenia neuvottiin parkkeeraamaan autonsa jonnekin muualle, koska alue oli kunnioitettava ja nyt se näyttää aivan Beirutilta. Kaikilla muilla on hienompi auto, joten Laursenia kehotettiin ajamaan suoraan kaatopaikalle.

Laursen raivostui ja laittoi Facebookiin viestin, jossa pyysi kaikkia ”ruman auton” omistavia ystäviään piipahtamaan kylässä ja parkkeeraamaan kadulle, että muut asukkaat voisivat nähdä, miltä oikea Beirut voisi näyttää. Myöhemmin hän The Sunin mukaan poisti viestin Facebookista.

Tarina ei kerro, kuinka monta ruman auton omistajaa kylässä piipahti…

1 kommentti