Tuulilasi

Skandaalista toipuvalla Mitsubishillä hurjat suunnitelmatSkandaalista toipuvalla Mitsubishillä hurjat suunnitelmat

Mitsubishi Motors on kertonut julki kolmevuotissuunnitelmansa. Myyntiä on tarkoitus kasvattaa 40 % ja liikevaihtoa 30 %.
Kuvat Mitsubishi

Mitsubishin myynti romahti kotimarkkinoilla, kun se tunnusti viime vuonna väärentäneensä eräiden malliensa polttoaineenkulutuslukemia tahallaan. Nyt se yrittää saada kuluttajien luottamusta takaisin. Skandaalin mainingeissa Nissan osti Mitsubishistä 34 % ja sai määräysvallan.

Nousu on tarkoitus luoda kasvattamalla SUV-mallistoa sekä panostamalla erityisesti USA:n, Kiinan ja Itä-Aasian markkinoille.

Tulevan kolmen vuoden aikana Mitsubishiltä on tulossa 11 uutta mallia, mm. Eurooppaankin tuleva uusi malli crossover Eclipse Crossista.

”Tämä on kunnianhimoinen suunnitelma, pyrimme maksimoimaan vahvuutemme kasvavilla segmenteillä, etenkin nelivetopuolella. Satsaamme markkinoille, missä näemme meille eniten potentiaalia”, kertoo pääjohtaja Osamu Masuko Automotive Newsin mukaan.

“Uusimme myös tuotantolinjojamme ja olemme investoineet tutkimus- ja kehitystyöhön mahdollistaaksemme kasvun ydinalueillamme, uskon, että uuden Drive for Growth -ohjelmamme avulla tulemme muuttamaan yhtiön suunnan kolmessa vuodessa.”

Julkaistu: 18.10.2017